3532
post-template-default,single,single-post,postid-3532,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Woensdag 26 t/m 29 augustus – Rock your summercamp (8-14jr)

Blaas al je vrienden en familie omver met een spetterend optreden! Maak nieuwe muziek vrienden voor het leven! Krijg een workshop, individuele les & band coaching van professionele muzikanten. Ga naar huis met geweldige herinneringen, toffe opnames en foto’s van jouw Rock Your Summer Camp!

Rock your summer camp - Renee Verleg - Kanaal30 Utrecht

Wat ga je doen?

In 4 dagen tijd laten professionele muzikanten en muziekdocenten Renée en Charlotte je zien wat er allemaal bij komt kijken om een echte artiest te zijn. Als muzikant ben je niet alleen druk met zelfstandig oefenen, band repetities en optredens; je gaat ook ervaren hoe het is om bandfoto’s te maken, zelf een band naam te bedenken en een logo te ontwerpen. Je leert naar elkaar te luisteren en samen te werken, maar het draait natuurlijk vooral om het maken van heel veel plezier!

Voor wie is het?

Sta jij aan het prille begin van je muziek carrière en droom je ervan een echte artiest te worden of in een band te spelen? Dan is Rock Your Summer Camp echt iets voor jou! Renée en Charlotte bieden lessen aan in de disciplines Zang, Gitaar, Basgitaar, Toetsen en Drums. Of je nu nog maar een week les hebt of al een paar jaar, er wordt voor gezorgd dat jij het naar je zin hebt!

Wat kost dat?

Voor het hele pakket van 4 dagen betaal je €265,-. Op woensdag, donderdag en vrijdag begin je om 10:00 en ben je om 16:00 weer klaar. En op de dag van het optreden start je om 12:00 en eindig je om 17:00.

Let op: er zijn maar een aantal plekken beschikbaar per discipline.

Vriendenkorting!

Samen met je vrienden naar Rock Your Summer Camp?
Profiteer dan samen van €50 vriendenkorting.

Lees meer en meld je aan