329
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-329,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

KUNST&CULTUUR
KANAAL30

Kanaal30 maakt zich sterk voor een creatieve Merwedekanaalzone! Met onze broedplaats willen wij actief bijdragen om van dit gebied een aantrekkelijke, levendige wijk te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat kunst en cultuur de aantrekkingskracht van een gebied vergroten en verbindend werken. Om die reden is eind 2018 de Stichting Kunst & Cultuur Kanaal30 opgericht.

Van Merwede naar Meerwaarde

Voor het jaar 2019-2020 heeft de Stichting een cultureel jaarprogramma opzet met street-art, theater- en dansproducties, exposities beeldende kunst en een muzikaal programma. Daarnaast bundelen we de krachten met de andere broedplaatsen in de wijk om gezamenlijk culturele evenementen te organiseren We laten hiermee de diversiteit van Kanaal30 en Merwede zien en bieden (jong) talent de kans om te schitteren.

Jij kunt de stichting steunen! Een deel van onze evenementenopbrengst gaat naar de stichting. Daarnaast kun je rechtstreeks doneren aan de stichting of aan specifieke projecten. Ook zijn we continu op zoek naar vernieuwende initiatieven op het gebied van kunst, cultuur en samenwerkingen.

 

Heb je ideeën, wil je samenwerken of doneren? We komen graag met je in contact!

Projecten

Jeugdtheater ah Kanaal - Woeste Willem - Harro van Lien

Jeugdtheater a/h Kanaal

Woest Willem (4+) is een vertelvoorstelling van Harro van Lien over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. Het is een bewerking van het bekende boek Woeste Willem van Dieter en Ingrid Schubert. Het is alweer de 5e editie van Jeugdtheater aan het Kanaal . Meer info en kaarten

Stichting Kanaal20 tas

Wat doe jij??!

In het winkeltje van Kanaal30 is deze tas te koop, gemaakt door de creatieve ondernemers Bart, Anne en Feike. De opbrengst komt ten goede aan de stichting.

Street art

Een ‘wall of urban art’ van maar liefst 1400m2 aan kunst! Meerdere kunstenaars maken van de kale muren van Kanaal30 in de Merwedezone in Utrecht één groot kunstwerk.

Kanaal30

Kanaalweg 30

3526 KM  Utrecht
Route in googlemaps

+31 (0) 6 19 18 49 02

info@kanaal30.com

Kanaal30 wordt mede mogelijk gemaakt door: