1980
post-template-default,single,single-post,postid-1980,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sinds juni – Kanaal30 coronaproof eventlocatie

Wij zijn heel blij dat Kanaal30 als vergader- en eventlocatie sinds juni weer open is! Vele organisaties hebben inmiddels bij ons kennis gemaakt met het vergaderen en organiseren van events in een anderhalvemetermaatschappij en de reacties zijn positief.

In onze grootste ruimte kunnen we momenteel tot 60 à 70 personen ontvangen. Bij grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals gebruik van meerdere ruimtes of een hybride bijeenkomst (deel fysiek, deel online).

Evenementenlocatie Utrecht corona proof

Veilig en verantwoord bij elkaar komen

Uiteraard staat de gezondheid voor onze bezoekers en medewerkers voorop. Om veilig en verantwoord bij elkaar te kunnen komen hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • We hanteren door het hele pand 1,5 meter afstand.
  • Signing rondom en in het pand wijst bezoekers op de richtlijnen en geeft de looproute aan.
  • Er is zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer ingevoerd door middel van markering op de vloer.
  • Bij de in- en uitgang en op centrale plekken zijn punten waar bezoekers de handen kunnen desinfecteren.
  • De capaciteit van de ruimtes is verkleind.
  • We houden onze ruimtes schoon. Handgrepen, leuningen en toiletten worden extra vaak schoongemaakt.
  • Eten en drinken worden op verantwoorde wijze bereid en geserveerd.
  • We hebben een protocol opgesteld met richtlijnen, afspraken en handreikingen voor het veilig organiseren en bezoeken van een bijeenkomst.

 

Voordelen van ons pand

Het pand van Kanaal30 is niet alleen mooi qua architectuur maar biedt ook een aantal praktische voordelen in deze coronaperiode. Omdat het gebouw vroeger een drukkerij huisvestte, beschikt het over een luchtzuiveringsinstallatie met afzonderlijke luchtinvoer en -afvoer. Daarnaast staan dankzij de unieke architectuur alle ruimtes met elkaar in verbinding, waardoor we vrijwel in het hele pand éénrichtingverkeer kunnen organiseren.

Livestreaming mogelijkheden

Voor wie nog niet wil samenkomen of voor wie er niet bij kan zijn, bieden we ook (live)streaming-mogelijkheden op maat aan. Denk aan een webinar, presentatie, podcast of videomeeting op groot scherm. Ook hybride vormen zijn mogelijk, waarbij een fysieke bijeenkomst wordt gecombineerd met online. Informeer bij Hidde of Frank naar de mogelijkheden.

We kijk ernaar uit veel mooie ontmoetingen en verbindingen te mogen faciliteren!

Bekijk de event- en vergadermogelijkheden

 

Coronaproof zaal huren evenement Utrecht