3864
post-template-default,single,single-post,postid-3864,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Start vrijdag 2 april – Cursus servies handvormen

Yes, op veler verzoek nieuwe cursusdata gepland! Alles smaakt beter van zelfgemaakt (steengoed!) servies met je eigen favoriete glazuur. Wil je graag eens aan de slag met handvormen, en dan ook echt iets moois maken waar je jarenlang plezier van hebt? Deze cursus voor maximaal 5 enthousiastelingen (ervaring is niet nodig!) is een geweldige manier om de basisvaardigheden te leren van het handvormen, zodat je zelfstandig (thuis of bij op het atelier) je servies verder kunt uitbreiden. In 5 ochtenden kun je bijvoorbeeld een paar prachtig geglazuurde bordjes maken, of mokken, gedecoreerd met je eigen stempels of reliëf.

Cursus servies handvormen TwaalfZestig Utrecht

Maak je eigen servies in vijf vrijdagochtenden

In een klein groepje leer je – uiteraard op 1,5 meter afstand – de techniek van het handvormen van servies. Resultaat is een fijne set in jouw favoriete design, geglazuurd aan de hand van je eigen glazuurteststaaltjes: niks leuker dan wakker worden met je zelfgemaakte mok, ontbijtbordje en kom! Of je amuses serveren op je eigen bordjes, of… staat niks je meer in de weg om nog meer mooie dingen te maken.

Data en inschrijven

De workshops vinden plaats op vijf vrijdagochtenden van 9.00 – 11.30 uur.

Data: 2+16+23+30 april, 21 mei 2021

Kosten: €300,- incl. BTW en incl. basismaterialen

Meer info en inschrijven