4787
post-template-default,single,single-post,postid-4787,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zaterdag 28 mei – De Utrechtse Stadsmuzikanten

In 2022 viert de stad Utrecht 900 jaar stadsrechten.Speciaal voor dit jubileumjaar wordt het muziekevenement De Utrechtse Stadsmuzikanten georganiseerd. Met 10 wijkrondes gaat de organisatie van de Utrechts Stadsmuzikanten op zoek naar de verborgen pareltjes van iedere wijk. De winnaars van deze rondes gaan deze zomer op tournee langs de Utrecht 900-events.

Kom kijken, luisteren en bepaal wie de muzikale ambassadeur van jouw wijk wordt!

Op 28 mei vindt de wijkronde in Kanaal30 plaats. Van live DJ of singer-songwriter tot smartlappenzanger van band tot rap, er heeft zich een grote diversiteit aan muzikanten aangemeld. Van wereldberoemd tussen de schuifdeuren tot op het punt van doorbreken. De variëteit maakt de avond juist bijzonder. Het publiek bepaalt uiteindelijk welke act de wijk op tournee zal gaan langs de Utrecht 900-events. Duo van Piekeren (onze Utrechtse Stadstroubadour) host de wijkrondes. Kom kijken en luisteren en bepaal wie de ambassadeur van jouw wijk wordt!

De Utrechtse STadsmuzikanten

Waar en wanneer

  • Zaterdag 28 mei  2022
  • 16.00 – 18.00 uur
  • Kanaal30, Kanaalweg30 Utrecht
  • Gratis toegang

 

De Utrechtse Stadsmuzikanten is een initiatief van de Regelfee in samenwerking met Utrecht 900

Lees meer

 

>