1715
post-template-default,single,single-post,postid-1715,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Donderdag 18 april – Merwede Inspiration Tour met Thomas Rau

Hoe ziet de wijk van de toekomst eruit? Wat betekent dit voor Merwede? Laat je inspireren door architect Thomas Rau tijdens deze derde editie van de Merwede Inspiration Tour!

Thomas Rau Merwede Inspiration Tour Kanaal30

‘Guided by the future’

De Merwede Inspiration Tour laat je kennis maken met de Merwede als dé proeftuin van Utrecht. Deze derde editie staat in het teken van de circulaire economie met Thomas Rau, architect, schrijver van Material Matters én oa. bekend van Tegenlicht (Het einde van bezit). Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is.

Circulaire architectuur

Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en het omgaan met grondstoffen. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

Als internationaal spreker en coach benoemt Thomas Rau benoemt de opgaven van morgen en weet hij met zijn enthousiasme, energie én humor zijn publiek te overtuigen van de ingrijpende stappen die nodig zijn om de omslag van duurzaamheid naar levensvatbaarheid te maken. Op 18 april komt hij naar Kanaal30 en kun je je vragen stellen en je laten inspireren. Er zijn nog kaarten!

Datum: 18 april 2019
Tijd: 19.00 – 22.30 uur
Locatie: Kanaal30

Meer info en tickets