3879
post-template-default,single,single-post,postid-3879,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

T/m 18 december – Bestel je duurzame kerstboom bij Kanaal30

Gun je boom een leven na de feestdagen! Bestel t/m 18 december één van de Duurzame Kerstbomen® bij Kanaal30 en draag je steentje bij aan een toekomst met minder CO2. Bovendien steun je zo automatisch de Stichting Kunst en Cultuur Kanaal30.

Duurzame kerstboom kopen Utrecht

Geen wegwerpartikel

Tijdens de Kerstdagen zorgt een kerstboom voor sfeer en gezelligheid in menige huiskamer. Veel mensen vinden het een ideale plek om cadeautjes onder te leggen. Een boom is een levend organisme. En dan is het jammer, vinden wij, dat een kerstboom na bewezen diensten, bij het afval belandt. Of erger nog, op een vuurstapel.

De initiatiefnemers van Duurzame Kerstbomen® hebben daar wat op bedacht. Als je via hen een kerstboom bestelt en na de feestdagen weer inlevert, planten zij de boom terug in de natuur. Dit kan zijn in een bos of op een landgoed, ongestoord met de wortels in de grond.

De Duurzame Kerstbomen® worden op milieuvriendelijke wijze gekweekt. Dat betekent dat er geen bestrijdingsmiddelen worden ingezet tegen onkruid en ongedierte. Tussen de bomen wordt geschoffeld en sommige kwekerijen worden begraasd door schapen of ganzen. Uiteraard wordt er geen kunstmest gebruikt.

Je steunt automatisch de Stichting Kunst & Cultuur Kanaal30

Kanaal30 is één van de uitgiftepunten van Duurzame Kerstbomen®. Voor iedere boom die via het uitgiftepunt wordt geleverd, doneert de organisatie een vast bedrag aan het uitgiftepunt, in ons geval aan de Stichting Kunst & Cultuur Kanaal30. Op deze manier help je automatisch mee om de kunst en cultuur binnen de Merwedekanaalzone, zoals het Jeugdtheater aan het Kanaal een impuls te geven!

Mooi toch? En wil je daarnaast ook horeca in de Merwedekanaalzone een warm hart toedragen, combineer je boomophaal-/terugbrengbezoek dan ook eens met een smakelijk afhaalbezoekje bij café keet. Keet heeft heerlijke koffie, taart, lunch en avondgerechten.

Bestellen, ophalen en inleveren

Je kunt vanaf nu tot en met vrijdag 18 december 17.00 uur je kerstboom online bestellen. Enige dagen later kun je je boom dan bij Kanaal30 ophalen. Uiterste ophaaldatum is zondag 20 december. Tussen maandag 4 en zondag 10 januari lever je de boom bij Kanaal30 weer in.

12 en 13 december: ophalen in extra feestelijke sfeer!

Zaterdag 12 en zondag 13 december kun je bij Kanaal30 de kerstboom afhalen in extra feestelijke sfeer, met onder andere warme chocomel, snert en glühwein. Uiteraard worden hierbij de richtlijnen voor corona (COVID-19) van de Overheid en het RIVM gehanteerd.

Kies de boom die bij je past

De bomen zijn er in verschillende groottes, te koop vanaf € 24,95 incl BTW.

Meer lezen en bestellen