1980
post-template-default,single,single-post,postid-1980,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

We zijn open voor vergaderingen en bijeenkomsten!

Het blijft een onzekere tijd. Wij zijn gewoon open voor vergaderingen en evenementen. Wel zijn per afgelopen 13 november de coronamaatregelen weer aangescherpt. Inmiddels hebben al diverse organisaties bij ons kennis gemaakt met bijeenkomsten in deze nieuwe situatie en de reacties zijn positief.

Momenteel gelden voor evenementen en vergaderingen de volgende afspraken:

  • Bij evenementen en in de horeca is toegang alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs (CoronaCheck-app in combinatie met een identiteitsbewijs). Dit geldt voor zowel binnen als buiten. En dus ook voor Kanaal30 evenementen en vergaderingen en voor gasten van Café Keet.
  • Eindtijd van evenementen is 18.00 uur. Voor de horeca is dat 20.00 uur.

Heb je hierover nog vragen, neem gerust even contact met ons op!

Evenementenlocatie Utrecht corona proof

Veilig en verantwoord bij elkaar komen

Uiteraard staat de gezondheid voor onze bezoekers en medewerkers voorop. Om veilig en verantwoord bij elkaar te kunnen komen hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Signing rondom en in het pand wijst bezoekers op de richtlijnen en geeft de looproute aan.
  • Er is zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer ingevoerd door middel van markering op de vloer.
  • Bij de in- en uitgang en op centrale plekken zijn punten waar bezoekers de handen kunnen desinfecteren.
  • We houden onze ruimtes schoon. Handgrepen, leuningen en toiletten worden extra vaak schoongemaakt.
  • Eten en drinken worden op verantwoorde wijze bereid en geserveerd.
  • We hebben een protocol opgesteld met richtlijnen, afspraken en handreikingen voor het veilig organiseren en bezoeken van een bijeenkomst.

 

Voordelen van ons pand

Het pand van Kanaal30 biedt ook een aantal praktische voordelen in deze coronaperiode. Omdat ons gebouw vroeger een drukkerij was, heeft onze luchtzuiveringsinstallatie een afzonderlijke luchtinvoer en -afvoer. Daarnaast staan dankzij de unieke architectuur alle ruimtes met elkaar in verbinding, waardoor we vrijwel in het hele pand éénrichtingverkeer kunnen organiseren.

Livestreaming

Voor wie zijn publiek thuis wil bereiken bieden we (live)streaming-mogelijkheden op maat aan. Denk aan een webinar, presentatie, podcast of videomeeting op groot scherm. Ook hybride vormen zijn mogelijk, waarbij een fysieke bijeenkomst wordt gecombineerd met online. We hebben alle expertise en faciliteiten in huis en zetten onze inspirerende ruimtes in als livestream-set. Op deze wijze volgen we de coronarichtlijnen van de overheid én kun jij alsnog met alle deelnemers de kennis en sfeer van jouw evenement delen. Informeer bij Hidde of Frank naar de mogelijkheden.

We kijk ernaar uit om weer veel mooie ontmoetingen en verbindingen te mogen faciliteren!

Bekijk de ruimtes

Coronaproof zaal huren evenement Utrecht