1980
post-template-default,single,single-post,postid-1980,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kanaal30 eventmogelijkheden in 2021

UPDATE – Tussen maandag 14 december 2020 en woensdag 20 januari 2021 is Kanaal30 gesloten voor zaalverhuur. We hopen jullie vanaf die datum weer te mogen ontvangen en wensen iedereen het allerbeste en sterkte!

Kanaal30 coronaproof eventlocatie

De anderhalvemetersamenleving is een feit en zal nog geruime tijd aanhouden, in ieder geval tot er wereldwijd een vaccin is uitgerold. Om op een veilige manier vergaderingen en events te kunnen organiseren, hebben wij sinds juni meerdere maatregelen genomen. Inmiddels hebben al veel organisaties bij ons kennis gemaakt met anderhalvemeterbijeenkomsten. De reacties zijn, ook nu de regels zijn aangescherpt, positief.

In de anderhalvemetersamenleving kunnen we in onze grootste ruimte groepen tot 30 personen ontvangen. Bij grotere groepen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals de groepen in verschillende tijdvakken ontvangen. Ook hebben wij uitstekende livestream mogelijkheden, zodat deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn, het evenement vanuit huis kunnen bijwonen.

Evenementenlocatie Utrecht corona proof

Veilig en verantwoord bij elkaar komen

Uiteraard staat de gezondheid voor onze bezoekers en medewerkers voorop. Om veilig en verantwoord bij elkaar te kunnen komen hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • We hanteren door het hele pand 1,5 meter afstand.
  • Signing rondom en in het pand wijst bezoekers op de richtlijnen en geeft de looproute aan.
  • Er is zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer ingevoerd door middel van markering op de vloer.
  • Bij de in- en uitgang en op centrale plekken zijn punten waar bezoekers de handen kunnen desinfecteren.
  • De capaciteit van de ruimtes is verkleind.
  • We houden onze ruimtes schoon. Handgrepen, leuningen en toiletten worden extra vaak schoongemaakt.
  • Eten en drinken worden op verantwoorde wijze bereid en geserveerd.
  • We hebben een protocol opgesteld met richtlijnen, afspraken en handreikingen voor het veilig organiseren en bezoeken van een bijeenkomst.

 

Voordelen van ons pand

Het pand van Kanaal30 biedt ook een aantal praktische voordelen in deze coronaperiode. Omdat ons gebouw vroeger een drukkerij was, heeft onze luchtzuiveringsinstallatie een afzonderlijke luchtinvoer en -afvoer. Daarnaast staan dankzij de unieke architectuur alle ruimtes met elkaar in verbinding, waardoor we vrijwel in het hele pand éénrichtingverkeer kunnen organiseren.

Livestreaming mogelijkheden

Voor wie nog niet wil samenkomen of voor wie er niet bij kan zijn, bieden we ook (live)streaming-mogelijkheden op maat aan. Denk aan een webinar, presentatie, podcast of videomeeting op groot scherm. Ook hybride vormen zijn mogelijk, waarbij een fysieke bijeenkomst wordt gecombineerd met online. Informeer bij Hidde of Frank naar de mogelijkheden.

We kijk ernaar uit veel mooie ontmoetingen en verbindingen te mogen faciliteren!

Bekijk de ruimtes

 

Coronaproof zaal huren evenement Utrecht