381
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-381,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

EVENTS&MEETINGS

Update i.v.m. het coronavirus

 

 

 

 

Zoek jij een verrassende vergaderruimte of buitengewone eventlocatie in het centrum van Utrecht? Bij Kanaal30 kun je in een relaxte sfeer je workshops, trainingen, vergaderingen, break-out sessies of grootschaliger evenementen organiseren.

 

We bieden plek aan groepen van 2 tot zo’n 200 personen (per juli: tot 70 personen). Met ruime ervaring in het organiseren van events kunnen we in alles voorzien. Catering, licht en geluid, entertainment, creatieve workshops en meer. Volledig verzorgd door onze eigen ondernemers en kunstenaars, die hier hun intrek hebben in bijzondere werkplekken van containers, kassen en keten. Kanaal30 heeft een zeer centrale ligging (nabij A2, A12 en CS) en beschikt over een eigen parkeerterrein. En niet te vergeten: het zonovergoten terras van MARCUS!

 

INTERESSE?

Neem contact op via info@kanaal30.com of bel
+31 (0) 6 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30u)

BESCHIKBARE RUIMTES

 

Ons pand ligt aan de oever van het Merwedekanaal. Hoge ramen zorgen voor een fijne lichtinval, de akoestiek is subliem en de seminarruimte is comfortabel en flexibel indeelbaar. We hebben vijf ruimtes voor dagverhuur beschikbaar. Ze zijn los van elkaar, maar ook gezamenlijk te boeken.

Foyer


In de foyer is alles mogelijk: congressen en seminars, presentaties, diners, recepties en borrels. Maar ook exposities en voorstellingen. De ruimte is flexibel indeelbaar voor events tot 200 personen (per juli: tot 70). Omdat de foyer in verbinding staat met de andere dagverhuurruimtes, is het de perfecte locatie om een plenair onderdeel te combineren met bijvoorbeeld workshops. Dankzij mobiele baropstellingen kunnen we er ook de volledige catering verzorgen.

Mogelijke indelingen

Prijs per dagdeel
€ 600,-
Prijs per dag
€ 900,-
Prijs per avond
€ 700,-
Weekend, prijs per dagdeel
€ 725,-
Weekend, prijs per dag
€ 1.075,-

Boardroom with a view


Op stand vergaderen, trainen, presenteren of een bruisende break-out sessie organiseren? De voormalige directiekamer met glazen gevel en prachtig uitzicht over het Merwedekanaal zal zeker inspireren!
Naar wens is deze ruimte in te richten in diverse opstellingen en uit te rusten met een short throw beamer of Ctouch screen. Ook een koffie-/thee- en frisopstelling is mogelijk. Geschikt voor max. 30 personen (per juli: max. 15).

Mogelijke indelingen

Prijs per dagdeel
€ 350,-
Prijs per dag
€ 525,-
Prijs per avond
€ 400,-
Weekend, prijs per dagdeel
€ 425,-
Weekend, prijs per dag
€ 625,-

Vide


Heerlijk lichte, open ruimte op eerste verdieping, met trap en balkon naar de foyer. Ideaal voor workshops, trainingen, inspiratie- en break-out sessies of exposities. Geliefd om zijn daglicht, openheid en uitzicht. Plek voor max. 35 personen (per juli: max. 24).

Mogelijke indelingen

Prijs per dagdeel
€ 200,-
Prijs per dag
€ 300,-
Prijs per avond
€ 250,-
Weekend, prijs per dagdeel
€ 275,-
Weekend, prijs per dag
€ 400,-

Tekenkamer


Ruime vergader- en presentatieruimte met veel privacy en uitzicht over het kanaal. Naar wens ingericht in diverse opstellingen tot max. 40 personen (per juli: 12) en uit te rusten met short throw beamer, Ctouch screen en koffie-/thee- en frisopstelling.

Mogelijke indelingen

Prijs per dagdeel
€ 250,-
Prijs per dag
€ 375,-
Prijs per avond
€ 300,-
Weekend, prijs per dagdeel
€ 325,-
Weekend, prijs per dag
€ 475,-

Kwekerij


In de Kwekerij komen nieuwe plannen tot bloei! In deze nieuwe vergaderruimte midden in onze broedplaats word je volop geïnspireerd door de creatieve energie van de ondernemers van Kanaal30. Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot 15 personen (per juli: 8).

.

Mogelijke indelingen

Prijs per dagdeel
€ 200,-
Prijs per dag
€ 300,-
Prijs per avond
€ 250,-
Weekend, prijs per dagdeel
€ 275,-
Weekend, prijs per dag
€ 400,-

Horecaplein


Ons horecaplein biedt alle ruimte voor een gezellige borrel, ontspannen break of gezamenlijk (walking) diner. De ruimte is flexibel indeelbaar en te reserveren voor groepen vanaf 70 personen (neem contact op voor de mogelijkheden per juli).

Mogelijke indelingen

Prijs per dagdeel
€ 100,-
Prijs per twee dagdelen
€ 200,-
Prijs per avond
€ 150,-

BANQUETING MOGELIJKHEDEN

 

Natuurlijk mag lekker eten en drinken niet ontbreken tijdens je vergadering of evenement. Hieronder heeft café keet alvast een aantal smakelijke banqueting arrangementen voor je samengesteld. Neem contact op om jouw wensen te bespreken.

Koffie, thee en fris


Je dag begint met een vers gebrande koffie, bereid door gecertificeerde barista’s. De ochtendzon schittert over het water en schijnt door de grote ramen naar binnen. Eén voor één komen je gasten binnen en genieten van ditzelfde moment.

Om deze fijne sfeer te behouden zorgen wij ervoor dat ook jullie vergaderruimte voorzien is van een koffiemachine met vers gebrande koffie en een koelkast vol met koude frisdranken om tijdens jullie verblijf onbeperkt van te genieten.

Koffie, thee & fris arrangement
va € 11,-

Borrelen


Heerlijk de dag afsluiten met een verkoelend drankje en even nakletsen met collega’s. De perfecte manier om een dag te eindigen. Wat past hier beter bij dan de beste pilsjes van een keur van Utrechtse brouwerijen en Duvel Moortgat? De met zorg geselecteerde wijnen of de fijne charcuterie op de planken vol met lekkers?

Geniet onbeperkt van:

BIER | WIJN | FRIS | PLANKJES VOL MET LEKKERS

1 uur borrelen
€ 19,25
2 uur borrelen
€ 25,-
4 uur borrelen
€ 39,50

Lunchen


Smullen van vers belegde rustieke broden, soepen van geredde groenten en Merwede-kruiden, handgeperste sappen en smoothies of één van de vele andere vers bereide producten. Zodat jij en je gasten na de lunch weer vol energie verder kunnen!

Lunchen in Kanaal30
va € 5,50

Nog veel meer mogelijkheden


Hier vind je slechts een klein aanbod van de vele mogelijkheden. Samen met café keet is het mogelijk om custom made je perfecte plaatje te realiseren.

INSPIRATIE VOOR JE PROGRAMMA

 

Bij Kanaal30 kunnen de creatieve ondernemers jouw evenement aankleden met diverse workshops. Van teambuildingsworkshop tot filmverslag, van goochelaarsact tot trendsessie: laat je inspireren door hun veelzijdige aanbod! Hidde en Jacqueline (tel: +31 (0) 6 25 45 01 95) vertellen je graag meer over de maatwerkmogelijkheden.

Kanaal30

Kanaalweg 30

3526 KM  Utrecht
Route in googlemaps

+31 (0) 6 25 45 01 95

info@kanaal30.com

Kanaal30 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Cultuur en ondernemen logo