317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-317,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

HOT&SPOT

Bij Kanaal30 werken op dit moment zo’n veertig creatieve ondernemers in bijzondere, vaak zelfgebouwde werkplekken en atelierruimtes. En er kan nog meer bij! Heb jij een leuk bedrijf en zoek je een inspirerende werkplek?
Neem contact op via welkom@kanaal30.com of bel: +31 (0) 6 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30u).

Frank Leenders Kanaal30

FRANK LEENDERS

Initiatiefnemer Kanaal30 en Soundcontainer

 

Frank is de kartrekker van Kanaal30 en in de 12 meter lange zeecontainer van Frank kun je terecht voor professionele muziek- en voice-over opnames en zangworkshops voor groepen met professionele studio-opnames.

www.soundcontainer.com

De Plaatpraters Kanaal30

DE PLAATPRATERS

Creatieve facilitatie

 

De PlaatPraters begeleiden creatieve sessies waarin ze alle kennis en perspectieven van projectteamleden verzamelen en hiermee een inspirerend overzicht van het project visualiseren.

www.plaatpraters.nl

one minute video

Annemiek Zwieringa - STT-producties

STT-PRODUKTIES

Jeugdtheater

 

Annemiek Zwierenga is theatermaker en sinds 1 juli 2018 eigenaar van STT-produkties, een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie.

www.sttprodukties.nl

one minute video

Annemieke Leeuwangh Kanaal30

ANNEMIEKE LEEUWANGH

Mede-initiatiefnemer Kanaal30 en coach/adviseur

 

Annemieke is een ervaren Adviseur/Coach op het gebied van assessments, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is zij met een hart voor kunst en cultuur mede-initiator van Kanaal30.

annemieke@kanaal30.com

Bart Koopman Kanaal30

BART KOOPMAN

Animator, fotograaf, filmmaker, design, creatief bureau

 

Op elk niveau, van concept tot uiteindelijke oplevering; als je een boodschap hebt, schakel je ons in.

www.filmenanimaties.nl

one minute video

Imakin DIY Jinske Kanaal30 Utrecht

IMAKIN

DIY design

 

IMAKIN maakt Do It Yourself leuk en makkelijk met alles-in-één DIY-pakketten, een blog met stap-voor-stap tutorials en creatieve materialen om je eigen woon- en modeaccessoires te maken.

www.imakin.nl

video

EN PUBLIQUE

Grafisch ontwerp

 

Grafisch ontwerpbureau En Publique maakt bijzondere projecten voor bijzondere opdrachtgevers.

www.en-publique.nl

LEONARD BOREAU

Illusionist

 

Leonard neemt je met zijn verhalen mee naar de wereld van de magie, en brengt je weer veilig terug, in het hier en nu.

www.leonardillusions.com

Renee Verleg Kanaal30

RENEE VERLEG MUSIC

Muziekeducatie, productie & live performance

 

Als muzikant is Renee Verleg actief op gebied van productie, songwriting en live performance. Daarnaast is zij muziekdocent en bandcoach.

reneeverlegmusic.nl

one minute video

Arne Colour Kitchen Kanaal30

THE COLOUR KITCHEN

Sociaal ondernemen in de horeca en catering

 

The Colour Kitchen zet zich in tegen verspilling van talent; door onbenut talent, dat nu op de bank thuis zit, een nieuwe kans te geven. Wij leiden leerlingen op tot horecaprofessionals met een diploma.

www.thecolourkitchen.com

Nanneke Linders

NANNEKE LINDERS

Fashion & print design

 

Nanneke ontwerpt kleding- en print collecties voor de mode wereld. Ze is gespecialiseerd in het ontwerpen van (stoffen)prints en het opzetten van kindercollecties van concept tot eindproduct. Ze maakt ook graag uitstapjes naar illustratie en prints voor interieur en packaging.

www.nannekelinders.nl

Hairstylist Utrecht Dominique Eindhoven Kanaal30

DOMINIQUE EINDHOVEN

Freelance hairstylist

 

Met veel liefde voor ‘haar’ als freelance hairstylist heeft ze haar eigen atelier in Kanaal30 waar ze klanten blij maakt met mooi haar. Daarnaast is ze ook te vinden op de set van een photoshoot voor de styling van haar of op locatie om educatie te geven.

dominiqueeindhoven.com

NICOLINE SITTER

Reader en coach

 

“Your energy introduces you before you even speak”. Nicoline is reader en coach op onbewuste drijfveren voor  mensen, teams en organisaties.

www.metnicoline.nl

Ramon Masius

RAMON MASIUS

Videospecialist en videomaker

 

Ramon houdt zich bezig met de toepassing en productie van video in de breedste zin van het woord: Concept, strategie, inzet en productie. Hij is nieuwsgierig naar het effect van ‘een filmpje’, op dit moment voornamelijk gericht op het effect van verticale video content: ‘mobile video first’.

www.tellis.nl

Esther Pardijs Kanaal30 Utrecht

ESTHER PARDIJS

TV-, documentairemaker en regisseur

 

Esther Pardijs is televisie- en documentairemaker en regisseur van korte filmproducties in opdracht van bedrijven en organisaties. Bij opdrachtfilms produceert, regisseert, filmt en monteert ze ‘in huis’. Daarnaast geeft ze creatieve filmworkshops.

www.estherpardijs.nl

Flavourites en Zin Trendstudio Utrecht

FLAVOURITES & ZIN TRENDSTUDIO

Webshop en Creative concepts

 

Natascha Klootsema is eigenaar van Flavourites, een webportal voor feelgood shops & experiences. Daarnaast ontwikkelt ze met Zin Trendstudio creative concepts en geeft ze trendpresentaties en MasterClasses voor online ondernemers.

www.flavourites.nl
www.zintrendstudio.nl

one minute video

Natasja BAM Kanaal30

TAS KERAMIEK

Keramiek

 

Handgemaakt keramiek met een personal touch. Natasja organiseert tevens workshops en cursussen klassiek pottenbakken.

www.tastrendykeramiek.nl

Chantal Baartmans - Vitamine Mix

VITAMINE MIX

strategie, concept, ontwerp

 

Chantal is art director en ontwerper. Bedenkt, creëert & adviseert. Sparringpartner voor creatieve en strategische concepten. Visuele communicatie. Branding. Huisstijlontwikkeling. Campagnes.

www.vitaminemix.nl

Eefje Nienhuis En Communicatie Kanaal30

EEFJE NIENHUIS

Communicatieadviseur

 

Eefje is op haar best in het publieke domein. Preciezer: daar waar verschillende belangen samenkomen. Of het nu gaat om een communicatiestrategie, crisiscommunicatie, gespreksleiding of workshops. Ze komt snel tot de kern en schakelt moeiteloos van strategie naar uitvoering.
www.en-communicatie.nl

Emiel van Eijk Kanaal30

EMIEL VAN EIJK

Verander- & interimmanager

 

Als psycholoog en socioloog begeleidt Emiel van Eijk organisaties in verandering. Dit doet hij als verander- of interimmanager, adviseur, procesbegeleider of coach.

website

MARJOLIJN VAN HAARLEM

(Info)grafic designer

 

Als (info)graphic designer ontwikkelt Marjolijn van Haarlem grafische oplossingen met impact. Door het visueel weergeven van (ingewikkelde) data in een duidelijk design is de boodschap sneller en beter te communiceren.

www.marjolijnvanhaarlem.nl

WUNDERLUST

Fotografie

 

Wunderlust fotografeert mensen die het vreselijk vinden om op de foto te moeten, maar wél graag een mooie foto van zichzelf willen! Smaakvol, gepassioneerd, doelgericht en veerkrachtig.

www.wunderlust.nl

Jarno Michel

JARNO MICHEL

Strategie, design, webdevelopment

 

Jarno vindt dat iedere organisatie zijn of haar unieke verhaal online goed moet vertellen. Bijvoorbeeld met een website die echt uitstraalt wie je bent. En voor hij gaat ontwerpen vindt hij het leuk om zijn klant goed te leren kennen met een verfrissende strategiesessie.

www.jarnomichel.nl

Glancy Kanaal30

GLANCY

Power Business Coach

 

Glancy helpt ambitieuze vrouwelijke ondernemers om hun zelfvertrouwen & zichtbaarheid te verdubbelen zodat zij keuzes nmaken & met focus hun bedrijf vormgeven.

www.glancy.nl

Captain Mac mac reparatie Kanaal30 Utrecht

CAPTAIN MAC

Apple support en reparatie

 

Captain Mac is je lokale onafhankelijke Apple-reparateur. Repareert álle Macs, altijd goedkoper, sneller en beter dan de Apple-Store en Amac. Gespecialiseerd in vochtschade-reparaties, maar ook met vraagstukken over iCloud, upgrade-mogelijkheden en voor aankopen van een refurbished Mac kun je bij Captain Mac terecht.

www.captainmac.nl

one minute video

Eric Jozee gastheer cafe keet utrecht

CAFE KEET

Koffie & keuken

 

Eric Jozee is jouw gastheer bij café keet. De combinatie van zijn theoretische kennis, praktische expertise en netwerk binnen de horeca, aangevuld met humor en creativiteit gaan ervoor zorgen dat jij je altijd welkom voelt. Bij café keet ben je thuis. Geniet van een heerlijke kop koffie, kom borrelen en blijf gezellig een hapje eten. Kom je een keetje langs?

café keet

Evelien Slim Kanaal30

EVELIEN SLIM

Marketing & communicatie

 

Evelien Slim ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun marketing- & communicatie doelstellingen. Of het nu gaat om het bereiken van de doelgroepen, het creëren van interesse, het versterken van het merk of dat alles samen.  Daarnaast tekent en schildert zij graag.

www.evelienslim.nl
vrij werk

Suzy-Koot-Bureau-Lokahi-Kanaal30-portret

BUREAU LOKAHI

Participatie in gebiedsontwikkeling

 

Suzy werkt vanuit haar bureau Lokahi aan co-creatieve gebiedsontwikkeling. Haar missie is helder: mensen invloed geven in de ontwikkeling van hun leefomgeving. Hoe? Met een boeiend en inclusief proces, waarbij iedereen die dat wil kán meedoen.

www.bureaulokahi.nl

Marja Lenstra Kanaal30

ROCKPAPERSCISSORS

Kunstenaar

 

Marja Lenstra maakt in haar ‘atelierhuis’ sieraden en objecten van o.a. Japanse (modulaire) vouwkunst, waarbij ze zich veelal laat inspireren door het (nog) niet zichtbare. Daarnaast is zij bij Kanaal30 begonnen aan een uitstap naar beeldend werk en kun je bij haar terecht voor creatieve workshops.

facebook.com/marjalenstra

Jacqueline van Dijk Kanaal30 Utrecht

JACQUELINE VAN DIJK

Sales en Event manager

 

Met haar bedrijf Impact Bakkerij helpt Jacqueline sociaal maatschappelijke ondernemers bij het vergroten van hun positieve impact.

www.impactbakkerij.nl

Kanaal30

Kanaalweg 30

3526 KM  Utrecht
Route in googlemaps

+31 (0) 6 25 45 01 95

welkom@kanaal30.com

Kanaal30 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Cultuur en ondernemen logo