317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-317,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

HOT&SPOT

Bij Kanaal30 werken op dit moment zo’n veertig creatieve ondernemers in bijzondere, vaak zelfgebouwde werkplekken en atelierruimtes. En er kan nog meer bij! Heb jij een leuk bedrijf en zoek je een inspirerende werkplek?
Neem contact op via info@kanaal30.com of bel: +31 (0) 6 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30u).

Frank Leenders Kanaal30

FRANK LEENDERS

Initiatiefnemer Kanaal30 en Soundcontainer

 

Frank is de kartrekker van Kanaal30 en in de 12 meter lange zeecontainer van Frank kun je terecht voor professionele muziek- en voice-over opnames en zangworkshops voor groepen met professionele studio-opnames.

www.soundcontainer.com

De Plaatpraters Kanaal30

DE PLAATPRATERS

Creatieve facilitatie

 

De PlaatPraters begeleiden creatieve sessies waarin ze alle kennis en perspectieven van projectteamleden verzamelen en hiermee een inspirerend overzicht van het project visualiseren.

www.plaatpraters.nl

one minute video

Wouter de Heus Kanaal30

WOUTER DE HEUS

Kunstenaar & Journalist

 

Wouter de Heus (Utrecht, 1967) schrijft en smeedt. Is politiek chroniqueur voor AD Utrechts Nieuwsblad en maakt daarnaast expressieve sieraden in zilver en goud. Met of zonder edelstenen, klassiek of rauw en gebruikt graag technieken uit de Romeinse tijd en vroege middeleeuwen.

www.wouterswebshop.nl

Annemieke Leeuwangh Kanaal30

ANNEMIEKE LEEUWANGH

Mede-initiatiefnemer Kanaal30 en coach/adviseur

 

Annemieke is een ervaren Adviseur/Coach op het gebied van assessments, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is zij met een hart voor kunst en cultuur mede-initiator van Kanaal30.

annemieke@kanaal30.com

Bart Koopman Kanaal30

BART KOOPMAN

Animator, fotograaf, filmmaker, design, creatief bureau

 

Op elk niveau, van concept tot uiteindelijke oplevering; als je een boodschap hebt, schakel je ons in.

www.filmenanimaties.nl

one minute video

Annemiek Zwieringa Kanaal30

STT-PRODUKTIES

Jeugdtheater

 

Annemiek Zwierenga is theatermaker en sinds 1 juli 2018 eigenaar van STT-produkties, een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie.

www.sttprodukties.nl

one minute video

EN PUBLIQUE

Grafisch ontwerp

 

Grafisch ontwerpbureau En Publique maakt bijzondere projecten voor bijzondere opdrachtgevers.

www.en-publique.nl

LEONARD BOREAU

Illusionist

 

Leonard neemt je met zijn verhalen mee naar de wereld van de magie, en brengt je weer veilig terug, in het hier en nu.

www.leonardillusions.com

Renee Verleg Kanaal30

RENEE VERLEG MUSIC

Muziekeducatie, productie & live performance

 

Als muzikant is Renee Verleg actief op gebied van productie, songwriting en live performance. Daarnaast is zij muziekdocent en bandcoach.

reneeverlegmusic.nl

one minute video

Arne Colour Kitchen Kanaal30

THE COLOUR KITCHEN

Sociaal ondernemen in de horeca en catering

 

The Colour Kitchen zet zich in tegen verspilling van talent; door onbenut talent, dat nu op de bank thuis zit, een nieuwe kans te geven. Wij leiden leerlingen op tot horecaprofessionals met een diploma.

www.thecolourkitchen.com

BAM KERAMIEK

Keramiek atelier

 

Een energieke samenwerking tussen de klassiek pottenbakker Natasja Schrijvers en product designer Lisanne van Zanten. BAM Keramiek maakt handgemaakt servies op maat en uniek design. Ook bieden zij diverse workshops en cursussen.

www.bamkeramiek.nl

one minute video

Hairstylist Utrecht Dominique Eindhoven Kanaal30

DOMINIQUE EINDHOVEN

Freelance hairstylist

 

Met veel liefde voor ‘haar’ als freelance hairstylist heeft ze haar eigen atelier in Kanaal30 waar ze klanten blij maakt met mooi haar. Daarnaast is ze ook te vinden op de set van een photoshoot voor de styling van haar of op locatie om educatie te geven.

dominiqueeindhoven.com

Natasja BAM Kanaal30

TAS KERAMIEK

Keramiek

 

Handgemaakt keramiek met een personal touch. Natasja organiseert tevens workshops en cursussen klassiek pottenbakken.

www.tastrendykeramiek.nl

Chantal Baartmans - Vitamine Mix

VITAMINE MIX

strategie, concept, ontwerp

 

Chantal is art director en ontwerper. Bedenkt, creëert & adviseert. Sparringpartner voor creatieve en strategische concepten. Visuele communicatie. Branding. Huisstijlontwikkeling. Campagnes.

www.vitaminemix.nl

Eefje Nienhuis En Communicatie Kanaal30

EEFJE NIENHUIS

Communicatieadviseur

 

Eefje is op haar best in het publieke domein. Preciezer: daar waar verschillende belangen samenkomen. Of het nu gaat om een communicatiestrategie, crisiscommunicatie, gespreksleiding of workshops. Ze komt snel tot de kern en schakelt moeiteloos van strategie naar uitvoering.
www.en-communicatie.nl

Emiel van Eijk Kanaal30

EMIEL VAN EIJK

Verander- & interimmanager

 

Als psycholoog en socioloog begeleidt Emiel van Eijk organisaties in verandering. Dit doet hij als verander- of interimmanager, adviseur, procesbegeleider of coach.

website

MARJOLIJN VAN HAARLEM

(Info)grafic designer

 

Als (info)graphic designer ontwikkelt Marjolijn van Haarlem grafische oplossingen met impact. Door het visueel weergeven van (ingewikkelde) data in een duidelijk design is de boodschap sneller en beter te communiceren.

www.marjolijnvanhaarlem.nl

WUNDERLUST

Fotografie

 

Wunderlust fotografeert mensen die het vreselijk vinden om op de foto te moeten, maar wél graag een mooie foto van zichzelf willen! Smaakvol, gepassioneerd, doelgericht en veerkrachtig.

www.wunderlust.nl

Jarno Michel

JARNO MICHEL

Strategie, design, webdevelopment

 

Jarno vindt dat iedere organisatie zijn of haar unieke verhaal online goed moet vertellen. Bijvoorbeeld met een website die echt uitstraalt wie je bent. En voor hij gaat ontwerpen vindt hij het leuk om zijn klant goed te leren kennen met een verfrissende strategiesessie.

www.jarnomichel.nl

Glancy Kanaal30

GLANCY

Power Business Coach

 

Glancy helpt ambitieuze vrouwelijke ondernemers om hun zelfvertrouwen & zichtbaarheid te verdubbelen zodat zij keuzes nmaken & met focus hun bedrijf vormgeven.

www.glancy.nl

IMAKIN

DIY design

 

IMAKIN maakt Do It Yourself leuk en makkelijk met alles-in-één DIY-pakketten, een blog met stap-voor-stap tutorials en creatieve materialen om je eigen woon- en modeaccessoires te maken.

www.imakin.nl

video

Eric Jozee gastheer cafe keet utrecht

CAFE KEET

Koffie & keuken

 

Eric Jozee is jouw gastheer bij café keet. De combinatie van zijn theoretische kennis, praktische expertise en netwerk binnen de horeca, aangevuld met humor en creativiteit gaan ervoor zorgen dat jij je altijd welkom voelt. Bij café keet ben je thuis. Geniet van een heerlijke kop koffie, kom borrelen en blijf gezellig een hapje eten. Kom je een keetje langs?

café keet

Evelien Slim Kanaal30

EVELIEN SLIM

Evelien Slim in communicatie

 

Evelien Slim verzorgt promotionele en pr-activiteiten voor organisaties in diverse branches. Zij denkt mee over de strategie, schrijft teksten, bedenkt campagnes en ontwikkelt communicatiemiddelen (zoals websites, nieuwsbrieven, flyers, brochures & advertenties).

www.evelienslim.nl

Lisanne van Zanten Kanaal30

LISANNE VAN ZANTEN

Productdesigner

 

Lisanne van Zanten is productdesigner met een passie voor keramiek. Zij is mede-eigenaar van BAM Keramiek en initiatiefnemer van TwaalfZestig keramiek collectief.

www.lisannevanzanten.nl
www.1260shop.nl

Marja Lenstra Kanaal30

ROCKPAPERSCISSORS

Kunstenaar

 

Marja Lenstra maakt in haar ‘atelierhuis’ sieraden en objecten van o.a. Japanse (modulaire) vouwkunst, waarbij ze zich veelal laat inspireren door het (nog) niet zichtbare. Daarnaast is zij bij Kanaal30 begonnen aan een uitstap naar beeldend werk en kun je bij haar terecht voor creatieve workshops.

facebook.com/marjalenstra

CAPTAIN MAC

Apple support en reparatie

 

Captain Mac is je lokale onafhankelijke Apple-reparateur. Repareert álle Macs, altijd goedkoper, sneller en beter dan de Apple-Store en Amac. Gespecialiseerd in vochtschade-reparaties, maar ook met vraagstukken over iCloud, upgrade-mogelijkheden en voor aankopen van een refurbished Mac kun je bij Captain Mac terecht.

www.captainmac.nl

one minute video

Natasja Flavourites Kanaal30

FLAVOURITES & ZIN TRENDSTUDIO

Webshop en Creative concepts

 

Natascha Klootsema is eigenaar van Flavourites, een webportal voor feelgood shops & experiences. Daarnaast ontwikkelt ze met Zin Trendstudio creative concepts en geeft ze trendpresentaties en MasterClasses voor online ondernemers.

www.flavourites.nl
www.zintrendstudio.nl

one minute video

Jacqueline van Dijk Kanaal30 Utrecht

JACQUELINE VAN DIJK

Sales en Event manager

 

Binnen Kanaal30 kun je bij Jacqueline terecht voor de zaalverhuur, eventorganisatie & creatieve workshops. Vanuit haar expertise denkt zij graag met je mee! En met haar bedrijf Impact Bakkerij helpt zij sociaal maatschappelijke ondernemers bij het vergroten van hun positieve impact.

www.impactbakkerij.nl

NICOLINE SITTER

Reader en coach

 

“Your energy introduces you before you even speak”. Nicoline is reader en coach op onbewuste drijfveren voor  mensen, teams en organisaties.

www.metnicoline.nl

Ramon Masius

RAMON MASIUS

Videospecialist en videomaker

 

Ramon houdt zich bezig met de toepassing en productie van video in de breedste zin van het woord: Concept, strategie, inzet en productie. Hij is nieuwsgierig naar het effect van ‘een filmpje’, op dit moment voornamelijk gericht op het effect van verticale video content: ‘mobile video first’.

www.tellis.nl

Esther Pardijs Kanaal30 Utrecht

ESTHER PARDIJS

TV-, documentairemaker en regisseur

 

Esther Pardijs is televisie- en documentairemaker en regisseur van korte filmproducties in opdracht van bedrijven en organisaties. Bij opdrachtfilms produceert, regisseert, filmt en monteert ze ‘in huis’. Daarnaast geeft ze creatieve filmworkshops.

www.estherpardijs.nl

Roy Schepers Kanaal30 Utrecht

ROY SCHEPERS

Videoproducent

 

Rocket Stories is een full-service videoproductie bedrijf, gespecialiseerd in online content. Van aftermovie tot bedrijfsfilm, van tutorial video’s tot branded content: u vraagt, wij draaien!

www.rocketstories.com

Kanaal30

Kanaalweg 30

3526 KM  Utrecht
Route in googlemaps

+31 (0) 6 25 45 01 95

info@kanaal30.com

Kanaal30 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Cultuur en ondernemen logo