317
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-317,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

HOT&SPOT

Bij Kanaal30 werken op dit moment zo’n veertig creatieve ondernemers in bijzondere, vaak zelfgebouwde werkplekken en atelierruimtes. En er kan nog meer bij! Heb jij een leuk bedrijf en zoek je een inspirerende werkplek?
Neem contact op via welkom@kanaal30.com of bel: +31 (0) 6 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30u).

Frank Leenders Kanaal30

FRANK LEENDERS

Initiatiefnemer Kanaal30 en Soundcontainer

 

Frank is de kartrekker van Kanaal30 en in de 12 meter lange zeecontainer van Frank kun je terecht voor professionele muziek- en voice-over opnames en zangworkshops voor groepen met professionele studio-opnames.

www.soundcontainer.com

De Plaatpraters Kanaal30

DE PLAATPRATERS

Creatieve facilitatie

 

De PlaatPraters begeleiden creatieve sessies waarin ze alle kennis en perspectieven van projectteamleden verzamelen en hiermee een inspirerend overzicht van het project visualiseren.

www.plaatpraters.nl

one minute video

Annemiek Zwieringa - STT-producties

STT-PRODUKTIES

Jeugdtheater

 

Annemiek Zwierenga is theatermaker en sinds 1 juli 2018 eigenaar van STT-produkties, een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie.

www.sttprodukties.nl

one minute video

Annemieke Leeuwangh Kanaal30

ANNEMIEKE LEEUWANGH

Mede-initiatiefnemer Kanaal30 en coach/adviseur

 

Annemieke is een ervaren Adviseur/Coach op het gebied van assessments, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is zij met een hart voor kunst en cultuur mede-initiator van Kanaal30.

annemieke@kanaal30.com

Bart Koopman Kanaal30

VAN BART.

Film- en animatiestudio

 

Mensen helpen staat voor Bart Koopman op de eerste plaats. Als vanzelf is hij terechtgekomen in de rol van tekstschrijver, regisseur en animator. Zorgen dat alles zo tof mogelijk de wereld in geslingerd wordt, dat is wat hij doet. Elke boodschap is het verkondigen waard, als je maar weet hoe.

www.groetenvanbart.nl

one minute video

Imakin DIY Jinske Kanaal30 Utrecht

IMAKIN

DIY design

 

IMAKIN maakt Do It Yourself leuk en makkelijk met alles-in-één DIY-pakketten, een blog met stap-voor-stap tutorials en creatieve materialen om je eigen woon- en modeaccessoires te maken.

www.imakin.nl

video

EN PUBLIQUE

Grafisch ontwerp

 

Grafisch ontwerpbureau En Publique maakt bijzondere projecten voor bijzondere opdrachtgevers.

www.en-publique.nl

LEONARD BOREAU

Illusionist

 

Leonard neemt je met zijn verhalen mee naar de wereld van de magie, en brengt je weer veilig terug, in het hier en nu.

www.leonardillusions.com

Renee Verleg Kanaal30

RENEE VERLEG MUSIC

Muziekeducatie, productie & live performance

 

Als muzikant is Renee Verleg actief op gebied van productie, songwriting en live performance. Daarnaast is zij muziekdocent en bandcoach.

reneeverlegmusic.nl

one minute video

Arne Colour Kitchen Kanaal30

THE COLOUR KITCHEN

Sociaal ondernemen in de horeca en catering

 

The Colour Kitchen zet zich in tegen verspilling van talent; door onbenut talent, dat nu op de bank thuis zit, een nieuwe kans te geven. Wij leiden leerlingen op tot horecaprofessionals met een diploma.

www.thecolourkitchen.com

Nanneke Linders

NANNEKE LINDERS

Fashion & print design

 

Nanneke ontwerpt kleding- en print collecties voor de mode wereld. Ze is gespecialiseerd in het ontwerpen van (stoffen)prints en het opzetten van kindercollecties van concept tot eindproduct. Ze maakt ook graag uitstapjes naar illustratie en prints voor interieur en packaging.

www.nannekelinders.nl

Hairstylist Utrecht Dominique Eindhoven Kanaal30

DOMINIQUE EINDHOVEN

Freelance hairstylist

 

Met veel liefde voor ‘haar’ als freelance hairstylist heeft ze haar eigen atelier in Kanaal30 waar ze klanten blij maakt met mooi haar. Daarnaast is ze ook te vinden op de set van een photoshoot voor de styling van haar of op locatie om educatie te geven.

dominiqueeindhoven.com

Lieke en Nicky van COLLECTED vintage

COLLECTED.

Vintage meubels & woonaccessoires

 

Lieke en Nicky van COLLECTED. vinden dat er al zoveel schoonheid in de wereld is. Nieuwe dingen zijn niet nodig. Zij laten graag oude verborgen schatten schatten door hun ogen zien: mooi, vol liefde en duurzaam! De collectie vintage meubels en woonaccessoires wisselt regelmatig en is in de Kanaal30 winkel en in Café Keet te koop.

collected.vintage_

Ramon Masius

RAMON MASIUS

Videospecialist en videomaker

 

Ramon houdt zich bezig met de toepassing en productie van video in de breedste zin van het woord: Concept, strategie, inzet en productie.

www.tellis.nl

Esther Pardijs Kanaal30 Utrecht

ESTHER PARDIJS

TV-, documentairemaker en regisseur

 

Esther Pardijs is televisie- en documentairemaker en regisseur van korte filmproducties in opdracht van bedrijven en organisaties. Bij opdrachtfilms produceert, regisseert, filmt en monteert ze ‘in huis’. Daarnaast geeft ze creatieve filmworkshops.

www.estherpardijs.nl

Flavourites en Zin Trendstudio Utrecht

FLAVOURITES & ZIN TRENDSTUDIO

Webshop en Creative concepts

 

Natascha Klootsema is eigenaar van Flavourites, een webportal voor feelgood shops & experiences. Daarnaast ontwikkelt ze met Zin Trendstudio creative concepts en geeft ze trendpresentaties en MasterClasses voor online ondernemers.

www.flavourites.nl
www.zintrendstudio.nl

Hidde de Groot is sales event manager bij Kanaal30 Utrecht

HIDDE DE GROOT

Sales & event manager

 

Als je Kanaal30 binnenstapt is de kans groot dat je bij de receptie wordt begroet door een vrolijke Hidde. Hij is onze sales & event manager en kan je alles vertellen over de inspirerende vergaderruimtes en streaming mogelijkheden van Kanaal30.

kanaal30.com/eventmeetings

Chantal Baartmans - Vitamine Mix

VITAMINE MIX

strategie, concept, ontwerp

 

Chantal is art director en ontwerper. Bedenkt, creëert & adviseert. Sparringpartner voor creatieve en strategische concepten. Visuele communicatie. Branding. Huisstijlontwikkeling. Campagnes.

www.vitaminemix.nl

Theatermaker, programmamaker Marjon Moed bij Kanaal30

MARJON MOED

Theatermaker. Programmamaker. Creatief sparringpartner.

 

Marjon Moed lost vanuit haar prachtige houten caravan met de Oploskoffie alle problemen die te klein zijn voor de psycholoog of waarvan je denkt dat niemand er op zit te wachten. Dislaimer: Niet Goed, Probleem Terug!

www.marjonmoed.nl

Emiel van Eijk Kanaal30

EMIEL VAN EIJK

Verander- & interimmanager

 

Als psycholoog en socioloog begeleidt Emiel van Eijk organisaties in verandering. Dit doet hij als verander- of interimmanager, adviseur, procesbegeleider of coach.

website

MARJOLIJN VAN HAARLEM

(Info)grafic designer

 

Als (info)graphic designer ontwikkelt Marjolijn van Haarlem grafische oplossingen met impact. Door het visueel weergeven van (ingewikkelde) data in een duidelijk design is de boodschap sneller en beter te communiceren.

www.marjolijnvanhaarlem.nl

WUNDERLUST

Fotografie

 

Wunderlust fotografeert mensen die het vreselijk vinden om op de foto te moeten, maar wél graag een mooie foto van zichzelf willen! Smaakvol, gepassioneerd, doelgericht en veerkrachtig.

www.wunderlust.nl

Jarno Michel

JARNO MICHEL

Strategie, design, webdevelopment

 

Jarno vindt dat iedere organisatie zijn of haar unieke verhaal online goed moet vertellen. Bijvoorbeeld met een website die echt uitstraalt wie je bent. En voor hij gaat ontwerpen vindt hij het leuk om zijn klant goed te leren kennen met een verfrissende strategiesessie.

www.jarnomichel.nl

Jessica Merkens

JESSICA MERKENS

Schaatser, journalist en podcastmaker

 

Jessica Merkens is marathonschaatser en sport- en onderzoeksjournalist. Ze is maker van de Elfsteden Podcast. Ook schrijft en produceert ze podcasts in opdracht van bedrijven. Momenteel schrijft ze een boek over vrouwen in de Elfstedentocht.

www.jessicamerkens.nl

www.elfstedenpodcast.nl

Captain Mac mac reparatie Kanaal30 Utrecht

CAPTAIN MAC

Apple support en reparatie

 

Captain Mac is je lokale onafhankelijke Apple-reparateur. Repareert álle Macs, altijd goedkoper, sneller en beter dan de Apple-Store en Amac. Gespecialiseerd in vochtschade-reparaties, maar ook met vraagstukken over iCloud, upgrade-mogelijkheden en voor aankopen van een refurbished Mac kun je bij Captain Mac terecht.

www.captainmac.nl

one minute video

Eric Jozee gastheer cafe keet utrecht

CAFE KEET

Koffie & keuken

 

Eric Jozee is jouw gastheer bij café keet. De combinatie van zijn theoretische kennis, praktische expertise en netwerk binnen de horeca, aangevuld met humor en creativiteit gaan ervoor zorgen dat jij je altijd welkom voelt. Bij café keet ben je thuis. Geniet van een heerlijke kop koffie, kom borrelen en blijf gezellig een hapje eten. Kom je een keetje langs?

www.cafékeet.nl

Evelien Slim Kanaal30

EVELIEN SLIM

Marketing & communicatie

 

Evelien Slim ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun marketing- & communicatie doelstellingen. Of het nu gaat om het bereiken van de doelgroepen, het creëren van interesse, het versterken van het merk of dat alles samen.

www.evelienslim.nl

Charlotte van Geel in haar The Yellow Drumstudio bij Kanaal30 Utrecht

THE YELLOW DRUMSTUDIO

Drumstudio

 

In The Yellow Drumstudio worden door Charlotte creatieve en moderne drumlessen gegeven. Ze vindt het belangrijk dat haar leerlingen niet alleen goed leren drummen, maar ook een eigen smaak en stijl ontwikkelen. Lespakketten worden afgesloten met een toffe drumvideo!

theyellowdrumstudio.com

Bij Leonie Vlaar kun je terecht voor slow fashion

LEONIE VLAAR

Slow fashion design

 

Leonie maakt gepersonaliseerde slow fashion. Het zijn handgemaakte items die jouw persoonlijkheid en stijl versterken.

www.leonievlaar.com

Giselle van Brandt kaarsen is Kanaal30 huurder

BRANDT

Kaarsenmaker

 

Giselle maakt met de hand de heerlijkste natuurlijke geurkaarsen. De subtiele, zachte geurencombinaties mengt ze zelf en zijn bijvoorbeeld geïnspireerd door haar fietsreizen door Europa.

www.brandtkaarsen.nl

Belinda is tassenontwerper en eigenaar van Studio Macnas

STUDIO MACNAS

Tassenontwerper

 

Belinda van Studio Macnas maakt lokale, stadse, speelse tassen met als streven zonder footprint door gebruik van biologisch afbreekbare materialen. Je kunt zowel voor bestaande Macnas ontwerpen kiezen als speciaal voor jou een ontwerp laten maken

www.studiomacnas.com

Moniek van Studio Lanterfant is huurder bij Kanaal30

STUDIO LANTERFANT

Product design

 

Moniek is product designer en maakt opvallende & kleurrijke sieraden, prints, shirt, tassen en andere accessoires die zoveel mogelijk gemaakt zijn van duurzame en hergebruikte materialen.

www.studiolanterfant.com

Annelies maakt show fashio bij Per Abuijs

PER ABUIJS

Slow fashion design

 

Annelies heeft een sterke overtuiging dat we de huidige mode-industrie moeten veranderen samen. Ze wil duurzame, slow fashion met aandacht voor het ambacht en de wereld om ons heen de nieuwe normaal maken. Met haar modelabel Per Abuijs laat ze zien hoe dat kan.⁠

www.perabuijs.nl

Catering Utrecht duurzaam - Bakx en Meijer bij Kanaal30

BAKX & MEIJER

Catering

 

Bakx & Meijer is jouw cateraar als het gaat om duurzaamheid, lokaal, sociaal en no waste. We zijn een echte Utrechtse no-nonsens cateraar. Bij ons proef je pure smaken van eerlijke producten. Jij en je gasten kunnen heerlijk genieten van lekker eten en drinken. En natuurlijk doen we dit met een potje passie en plezier.

www.bakxenmeijer.nl

KLINK studiebegeleiding - Jon Klinkhamer bij Kanaal30 in Utrecht

KLINK STUDIEBEGELEIDING

Bijles in bèta vakken

 

Jon Klinkhamer geeft les in wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Hij heeft in de afgelopen jaren ruim 150 middelbare scholieren geholpen van alle jaren en niveau’s.

www.klinkstudiebegeleiding.nl

Marit Zwaan

B U E N O

Advies & communicatie

 

Marit Zwaan vindt dat klimaatverandering een van de grootste maatschappelijke opgaven is. Ze adviseert maatschappelijke en overheidsorganisaties die werken aan de energietransitie op gebied van communicatie en participatie. Een andere passie is het begeleiden van communicatieteams in verandering of met een ontwikkelvraag.

linkedin.com/maritzwaan

Fenne Roefs

FENNE ROEFS

Psycholoog, onderzoeker, grafisch ontwerper & wayfinding expert

 

In 2020 richtte Fenne MijksWise op; een kennisinstituut gericht op het vakgebied wayfinding. MijksWise is gelieerd aan Mijksenaar – bekend van onder andere het wereldberoemde en vaak gekopieerde wayfinding systeem op Schiphol. Samen met een netwerk van partners vanuit verschillende disciplines doen ze onderzoek, ontwikkelen ze educatie, geven ze advies en werken ze aan innovaties.

www.mijkswise.org

Kanaal30

Kanaalweg 30

3526 KM  Utrecht
Route in googlemaps

+31 (0) 6 25 45 01 95

welkom@kanaal30.com

Kanaal30 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stichting Cultuur en ondernemen logo