2893
post-template-default,single,single-post,postid-2893,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zaterdag 20 juni – Jeugdtheater a/h Kanaal – Biggetje Roze (3+)

Op de boerderij is het feest. Vader en moeder varken hebben het leven geschonken aan 6 biggetjes: Berend, Barend, Bert, Bram, Bas en… Betsie! Ze wonen gezellig met elkaar in het varkenskot, slobberen elke dag varkenspap en nemen regelmatig een heerlijk modderbad.

Maar Betsie niet. Ze vindt het modderbad vies. Zij wil weten wie er nog meer op de boerderij wonen en wat ze doen. Betsie wil net als Tjaard het paard zijn en springen. Betsie wil net als Jaap het schaap een mooie bontjas aan. Ze wil àlles…maar niet in een modderbad.

Jeugd voorstelling Utrecht Kanaal30 Valentijn Productiehuis

Biggetje Roze is een humoristische voorstelling van Valentijn Productiehuis voor kinderen vanaf 3 jaar over een biggetje dat geen varken wil zijn.

De voorstelling wordt gespeeld met lieve knuffels in een varkensstal waar een groot pop-up boek, met verschillende boerderijtaferelen, in verstopt blijkt te zitten. De kinderen worden bij de voorstelling betrokken door liedjes mee te zingen, dierengeluiden te maken en oplossingen te zoeken met de boerin voor Betsies probleem.

Wanneer

Zaterdag 20 juni 2020
13:00 uur voorstelling

Waar

Foyer van Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Kaarten

Voorstelling €7,50

Meer info en kaarten