4419
post-template-default,single,single-post,postid-4419,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Per oktober- Jeugdtheater aan het Kanaal nu ook voor kinderen van 8 – 13 jaar

Goed nieuws voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. Vanaf deze maand gaat Jeugdtheater aan het Kanaal namelijk ook voorstellingen organiseren voor kinderen in deze leeftijd! Tot nu toe waren de voorstellingen die Jeugdtheater aan het Kanaal maandelijks aanbiedt met name geprogrammeerd voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Dit blijft zo, alleen komen daar nu voorstellingen bij, die ook op zondag plaatsvinden maar dan om 15.30 uur in plaats van 11.00 uur.

Agenda jeugdtheater aan het kanaal 8-13 jaar Utrecht

Professionele voorstellingen in een huiselijke sfeer

Het publiek zit tijdens deze voorstellingen in een huiselijke sfeer op banken, poefjes, kussens of in tentjes. Door middel van licht en geluid wordt de theatrale ervaring volledig gevormd en er worden alleen professionele theatergroepen geprogrammeerd. Na afloop kun je bij Café Keet iets lekkers eten en drinken en is er voor wie dat wil een leuke knutselactiviteit die te maken heeft met de voorstelling.

Gereduceerde ticketprijs

Doordat we subsidie krijgen van verschillende fondsen en de gemeente Utrecht kunnen we de ticketprijs laag houden. Reguliere tickets kosten € 7,50. Kinderen van scholen in de buurt kunnen een kaartje kopen voor € 2,50. Per voorstelling zijn er vrijkaarten voor kinderen en ouders die geen extra budget hebben. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, of je weet iemand/een gezin of een doelgroep die je hiervoor aan ons kunt koppelen, stellen we het op prijs als je contact met ons opneemt.

Bekijk het jaarprogramma