4436
post-template-default,single,single-post,postid-4436,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 21 november – Jeugdtheater a/h Kanaal – Aadje piraatje viert Sinterklaasfeest (3+)

Een interactieve vertelvoorstelling met verhalen uit de boeken van Aadje Piraatje, waaronder het Sinterklaasverhaal. Acteur Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet Huiberts en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma.

Jeugd theatervoorstelling Utrecht - Aadje piraatje viert Sinterklaasfeest - Ton Meijer

Illustratie: Sieb Posthuma

Over de voorstelling

In deze interactieve vertelvoorstelling zal Ton een aantal verhalen vertellen uit het nieuwste boek en eindigen met het Sinterklaasverhaal. We maken mee dat Aadje van tanden wisselt, we bouwen samen met de andere piraten een piratensneeuwpop, Aadje leert lezen en we hebben last van een zware storm op zee. Tenslotte komt Sinterklaas langs met de stoomboot en zingt Ton verschillende Sinterklaasliedjes met de kinderen.

Kom verkleed als piraat

Laat de kinderen verkleed als piraat komen, want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen!

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Wanneer en waar

Zondag 21 november 2021 om 11.00 uur

Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Prijs

Een kaartje is online en aan de deur verkrijgbaar voor €7,50.

Meer info en kaartjes

Meer over Jeugdtheater a/h Kanaal