2608
post-template-default,single,single-post,postid-2608,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 24 oktober – Jeugdtheater aan het Kanaal – Hoedje (4+)

Hoedje is een muzikale reis op de wind, een voorstelling vol humor naar een verhaal van Irene Kuiper. Deze luchtige theatervoorstelling van Kiki Heessels en Blokfluitkwartet BRISK is gemaakt voor kinderen van 4 jaar en ouder .

jeugdtheater aan het Kanaal Utrecht - Hoedje

Over de voorstelling

Als het rode hoedje van Lot op een dag wordt meegesleurd door een storm, is dat het begin van een avontuurlijke tocht over de aardbol, waarbij de wind een grote rol speelt en vier blokfluitisten er stevig op los blazen.

Is Hoedje niet veel te klein voor die grote olifant? Wat zitten die bavianen daar toch te doen? De ene vogel lacht Hoedje uit, de andere zingt een lied voor haar. Maar komt Hoedje ooit nog thuis?

Wanneer

Zondag 24 oktober 2021 – aanvang voorstelling 11.00 uur

Café Keet is open tussen 11.00 en 18.00 uur. Voor de ouders is er een heerlijke kop koffie of thee en een tijdschrift, voor de kinderen liggen er boekjes en knutselspullen, op het terras staan stepjes en ligt stoepkrijt. Na de voorstelling is er een leuke knutselactiviteit.

Waar

Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Kaarten

Kaartjes à €7,50 zijn online te bestellen.

Meer info en kaarten

Meer over Jeugdtheater a/h Kanaal

 

Hoedje - Jeugd theater aan het Kanaal Utrecht

Foto’s: Hans van den Boogaard.