2635
post-template-default,single,single-post,postid-2635,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

VERPLAATST – Jeugdtheater a/h Kanaal – De kleine vuurtorenwachter (4+)

Stel je voor dat je opa vuurtorenwachter is en dat je iedere dag in de vuurtoren mag zijn. De opa van Sylke weet alles over schepen, de sterren, de zee en verre einders. Wanneer opa dood gaat, mag Sylke op de vuurtoren passen. Maar dan gebeuren er plotseling wonderlijke dingen. Het lijkt wel alsof Sylke een opdracht krijgt, maar van wie? Hij moet de zee op, een reis maken naar het koude noorden, maar waarom? Heeft het met zijn opa te maken? En wat wil die walvis van hem?

Jeugdtheater voorstelling Utrecht - 22 nov 2020 -De kleine vuurtorenwachter

Over de voorstelling

De kleine vuurtorenwachter is een beeldende theatervoorstelling van Valentijn Productiehuis voor kinderen van 4 jaar en ouder. De voorstelling gaat over afscheid nemen, liefde en moed en wordt verteld met woorden, schaduwen en schimmen in een grote witte tent waar op geprojecteerd wordt. Hiervoor is een verduisterde ruimte nodig.

De voorstelling wordt georganiseerd door Jeugdtheater aan het Kanaal, een initiatief van Kanaal30 en STT Produkties. Eén zondag per maand openen we de deuren met de mooiste en leukste theatervoorstellingen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Lees meer over Jeugdtheater aan het Kanaal en blijf op de hoogte.

Deze voorstelling zou plaatsvinden op zondag 20 december maar wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum in 2021.