2600
post-template-default,single,single-post,postid-2600,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 5 september – Jeugdtheater a/h Kanaal – Ik ben Vincent en ik ben niet bang (8+)

Vincent weet alles over overleven in de natuur, maar in zijn klas vindt hij overleven een stuk moeilijker. Hij wordt gepest. Het is nog 7 dagen tot het schoolkamp. In zijn survivalblik heeft hij alles verzameld wat je nodig hebt om welke ramp dan ook te overleven. Toch is hij bang.

Dan komt er een nieuw meisje in de klas: Jasmijn. Iedereen noemt haar de Jas. Zij is supercool en wil vrienden worden met Vincent. Nu wordt alles anders, althans dat hoopt Vincent. Maar het tegendeel is het geval. Iedereen houdt van de Jas, en hoe meer aandacht ze aan Vincent geeft, hoe meer hij daarvoor gestraft wordt. Op kamp loopt alles uit de hand. Vincent vlucht de natuur in. Nu komt het echt aan op overleven.

“Ik ben Vincent en ik ben niet bang” is een voorstelling over pesten en overleven in de natuur, naar het gelijknamige boek van Enne Koens, gemaakt voor kinderen van acht jaar en ouder. Het is een productie van Meer Opslag, het nieuwe productiehuis waar gevestigde makers samenwerken met nieuw talent.

Wanneer

Zondag 5 september 2021
15:30 uur voorstelling

Waar

Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Kaarten

Kaartjes kosten € 7,50 p.p.

Meer info en kaarten