2635
post-template-default,single,single-post,postid-2635,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 19 april – Jeugdtheater a/h Kanaal – Uitbreken (4+)

Uitbreken is een vrolijke en spannende familievoorstelling van theatergroep Dolle Maandag over inleving en verbeelding. Over het overstijgen van jezelf en het vinden van kracht waarvan je niet wist dat je het in je had. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Theater Utrecht Uitbreken Jeugd

 

Over de voorstelling

Grote broer en kleine zus moeten slapen. Maar ze willen niet slapen. Ze willen op avontuur gaan, hun kamer uit. Grote broer sluipt met zijn kleine zus naar de keuken. Op de hoogste plank staat de snoeptrommel. Samen kunnen ze erbij.

Maar, waarschuwt grote broer : Dit is geen gewoon snoep. Het is alleen voor grote kinderen. Als jij ervan eet verander je! Dat gelooft zus niet. Waarin dan? vraagt zus. Je breekt uit jezelf als een kuiken uit een ei of als een vlinder uit zijn cocon, zegt grote broer. Dat kan niet, zegt kleine zus. Dat wil ik dan wel eens zien!

En wat er dan gebeurt…

Kleine zus blijkt de grootste fantasie te hebben en een wonderlijke stroom van onverwachte transformaties zijn het gevolg. Wat gebeurt er als jij je fantasie de vrije teugels geeft?

Wanneer

Zondag 19 april 2020
11:00 uur -12.00 uur voorstelling

Waar

Foyer van Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Kaarten

Voorstelling €7,50

Meer info en kaarten