live muziek in utrecht bij cafe keet

Nieuws

Wat klinkt er in Keet – live muziek op vrijdagmiddag

Vrijdagavond 27 januari vanaf 19.00 uur staat er weer een mooie muzikant op het podium bij Wat klinkt er bij Keet. Wie dat is blijft tot op het laatste moment geheim. Hou Facebook en Instagram in de gaten!

XIO veelzijdig muzikant bij Wat Klinkt er bij Keet in UtrechtOp 20 januari was het podium voor XIO, het alter ego van Dioni Schoop. Zijn arsenaal ligt vol met harde beats, catchy hooks, gruizige synths en funky gitaren. Dit alles bij elkaar resulteert in sterke pop/r&b songs met hints van Frank Ocean, Justin Timberlake en Childish Gambino. Hij speelde voor Café Keet een uitgeklede set samen met zijn drummer die ervoor zorgde dat je zowel wilde viben als dansen. XIO werd in 2020 voor de Popronde geselecteerd al voordat hij iets had uitgebracht of überhaupt op het podium stond.

Ook op vrijdag 16 december klonk er live muziek bij Wat klinkt er in Keet! En voor de laatste keer van het jaar! Aan wie was de eer deze keer? Isis van Zoest en Elliot Smit (EMB-S). Uiteraard mocht een warme winterse maaltijd niet ontbreken met deze temperaturen. Chef Koen zorgde voor een verrukkelijke vega snert. Kortom een lekker – in meerdere opzichten – begin van je weekend vinden wij.

live muziek in utrecht bij cafe keet

Isis van Zoest
Isis zingt en speelt al 15 jaar in verschillende coverbands. In coronatijd waagde ze de stap om dit repertoire ook solo ten gehore te brengen. Met deze vrolijke liedjes heeft ze onder andere wekenlang de bezoekers van de vaccinatiestraat verblijd. In de tussentijd werkte ze ook aan meer ingetogen eigen liedjes. Vooral geïnspireerd door de Americana en blues artiesten die ze van huis uit mee kreeg, maar ook uitstapjes naar Nederlandstalige muziek staan op het programma. Fijne en afwisselende muziek, back to basics met gitaar en zang.

EMB-S
EMB-S (Elliott Smit) is een singer-songwriter uit Amersfoort. In zijn werk is hij altijd op zoek naar dat wat raakt in muziek, waar oprechte emoties centraal staan. Kenmerkend is zijn eigenzinnige sound, geïnspireerd door folk, indie en alternative rock. In combinatie met contrastrijke composities en teksten die tot denken doen aanzetten, vormen zijn songs een unieke sfeer. Naast singer-songwriter is EMB-S actief als producer, geluidstechnicus en studeert hij op dit moment Musician 3.0 aan het Utrechts Conservatorium.

Op de hoogte blijven van de programmering van Wat klinkt er in Keet op vrijdagmiddagen? Volg Kanaal30 op facebook of instagram!

Deel Deze Post

Meer Nieuws

Niks missen?

Abonneer je op de nieuwsbrief of volg ons op social media voor de laatste ontwikkelingen en agenda-updates.