winterwinkelen utrecht markt 2023 kanaal30 merwede

Nieuws

Zondag 26 november – Winterwinkelen

Op 26 November is weer een nieuwe editie van Winterwinkelen! Kom duurzaam jouw mooiste Sinterklaas- en kerstkado’s shoppen, rechtstreeks bij de Utrechtse makers. Je vindt er unieke sieraden, tassen, keramiek, kleding, kunstwerken, interieuritems, lekkernijen en nog veel meer. Alle producten zijn met veel liefde en ambachtelijkheid gemaakt.

 

winterwinkelen utrecht merwede kanaalzone kanaal30 2023

 

Wanneer: zondag 26 november tussen 10.00 en 18.00 uur
Waar: Kanaal30, Vechtclub XL en De Createur
Op de route: Beton-T en Karma Kebab
Entree: gratis

Tijdens dit jaarlijks terugkerende event in Merwede open de broedplaatsen Vechtclub XL, De Createur en Kanaal30 hun deuren voor bezoekers. Neem een kijkje achter de schermen en struin over de markt vol handgemaakte producten van Utrechtse makers. Bekijk de exposities en films, volg creatieve workshops, luister naar live muziek onder het genot van eten en drinken van de lokale horeca. Winterwinkelen is dé plek om jouw originele cadeaus voor de feestdagen te vinden.

Te zien en doen bij Kanaal30

We hebben een te gek dagprogramma voor jong en oud samengesteld:

winterwinkelen makersmarkt kanaal30 utrecht12.00 – 18.00 uur – Makersmarkt
41 makers stallen bij Kanaal30 hun mooiste items uit, vaak voor speciale Winterwinkelprijzen. Bekijk een kleine greep uit het aanbod.

 

 

 

Kult kino 12.00 – 18.00 uur – Bios
Schuif aan in de Kult Kino bioscoop voor korte films en animaties van beginnende makers.

 

 

 

lekkernijnen cafe keet12.00 – 18.00 uur – Food, drinks & music
Verzorg je innerlijke mens met de lekkernijen van Café Keet op het horecaplein. DJ Joep zorgt voor de muzikale omlijsting.

 

 

 

ruilhaventje12.00 – 14.00 uur – Kinderkleding ruilmarkt
t Ruilhaventje organiseert de laatste Kinderkledingruildag van 2023. Kom kinderkleding en -boeken ruilen. Bestel hier je gratis toegangsticket.

 

 

 

meneer koekepeer speelgoed ruilmarkt12.00 – 14.30 uur – Speelgoed ruilmarkt
Meneerkoekepeer organiseert een Swap Sint ruilmarkt. Verzamel dus vooraf alle spelletjes, speelgoed en knuffels waar jouw kind niet meer naar omkijkt, en ruil ze om voor nieuwe!

 

 

 

mee met de dierenambulance jeugdtheater kanaal3016.00 uur – Jeugdtheater
Kinderen vanaf 5 jaar kunnen (gratis) genieten van grappige en ontroerende waargebeurde dierenverhalen, tijdens de jeugdtheatervoorstelling Mee met de dierenambulance (5+) van Productiehuis Meer Opslag. Na afloop zijn er knutselactiviteiten voor de kids.

 

 

Queer serie portretten Fluid expositie Wunderlust fotografie12.00 – 18.00 uur – foto-expo én zelf op de Foute Kersttrui Foto

Bekijk de expositie Fluid van Wunderlust én laat je door fotograaf Henja Kooijman zelf op de fout-kersttrui-foto zetten!

 

 

Lees meer over Winterwinkelen >>

 

Winterwinkelen 2023 Utrecht Kanaal30 Merwede

 

winterwinkelen 2023

 

winterwinkelen

 

Deel Deze Post

Meer Nieuws

Niks missen?

Abonneer je op de nieuwsbrief of volg ons op social media voor de laatste ontwikkelingen en agenda-updates.