Vanaf nu – leen een gratis e-bike!

Snel, slim en makkelijk op pad met de Nu-Connect deel e-bike! Vanaf 1 december 2018 kun je bij Kanaal 30 een jaar lang gratis gebruik maken van de Nu-Connect elektrische deelfietsen om naar zakelijke afspraken te reizen.

Nu-Connect elektrische deelfietsen kanaal30

Tien e-bikes voor Business Eiland Utrecht

Bij Kanaal 30 en op de P+R Westraven wordt een uitleenstation geplaatst met in totaal tien Nu-Connect deel e-bikes. Iedere medewerker, zzp’er of zakelijke bezoeker van Business Eiland Utrecht (Kanaleneiland, Transwijk en de Meubelboulevard) kan een Nu-Connect fiets mee nemen.

In vliegende vaart door Utrecht

De Nu-Connect e-bikes zijn voorzien van een handige stuurtablet waarmee je de fietsroute kunt bepalen. In vliegende vaart ben je in een andere wijk of in een van de werkkernen rondom Utrecht. Een volle accu gaat gemiddeld 30 km mee. Na gebruik zet je de e-bike terug bij een van de Nu-Connect oplaadstations.

Fietsen naar je zakelijke afspraak

Met de komst van deze twee uitleenstations is het netwerk van Nu-Connect flink uitgebreid. Al eerder werden zeven uitleen stations geplaatst op De Wetering, Lage Weide en bij station Maarssen. De plaatsing van de Nu-Connect deel e-bikes is mogelijk gemaakt door Goedopweg en de bedrijfsvereniging Business Eiland Utrecht. Fietsen naar zakelijke afspraken draagt bij aan meer duurzaamheid en een betere bereikbaarheid.

Wil jij een e-bike lenen?

Je kunt een deel e-bike lenen als je werknemer of bezoeker bent van Business Eiland Utrecht (Kanaleneiland, Transwijk en de Meubelboulevard). Om gebruik te maken van een e-bike dien je eerst een gebruikersaccount aan te maken bij Nu-Connect.

Meer info en account aanmaken