1365
post-template-default,single,single-post,postid-1365,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Vanaf nu – Leen een gratis e-bike!

Tot 1 december 2019 kun je bij Kanaal 30 gratis gebruik maken van de Nu-Connect elektrische deelfietsen om naar je zakelijke afspraken te reizen.

Nu-Connect elektrische deelfietsen kanaal30

Goed voor je gezondheid, portemonnee én het milieu

Gebruik van zo’n deel e-bike geeft je veel voordelen: een zekere reistijd, geen parkeerproblemen, en ook nog eens goed voor je gezondheid, portemonnee en het milieu!

De Nu-Connect e-bikes zijn bovendien gemakkelijk in gebruik. Ze zijn voorzien van een handige stuurtablet waarmee je de fietsroute kunt bepalen. Een volle accu gaat gemiddeld 30 km mee. Na gebruik zet je de e-bike eenvoudig terug bij één van de Nu-Connect oplaadstations.

Meerdere uitleenstations

Met de plaatsing van het uitleenstation bij Kanaal30 komt het totaal aantal uitleenstations in Business Eiland Utrecht (Kanaleneiland, Transwijk en de Meubelboulevard) op negen. Andere stations bevinden zich op P + R Westraven, De Wetering, Lage Weide, station Leidsche Rijn en station Maarssen. En om in de gaten te houden: binnenkort komt er ook een uitleenstation op de Jaarbeurs!

Leen een NU connect e-bike

Als individu gratis zo’n e-bike lenen?

Je kunt een deel e-bike lenen als je werknemer of bezoeker bent van Business Eiland Utrecht (Kanaleneiland, Transwijk en de Meubelboulevard). Om gebruik te maken van een e-bike dien je eerst een gebruikersaccount aan te maken bij Nu-Connect.

Maak een gratis account aan

Als bedrijf een gratis bedrijfsaccount aanmaken?

Een NU-Connect Bedrijfsaccount is voor bedrijven die meerdere werknemers en/of bezoekers gebruik willen laten maken van Nu-Connect op één bedrijfscreditcard. De beheerder van het bedrijfsaccount heeft toegang tot alle accountgegevens en kan zelf gebruikersaccounts aanmaken.
Ook bezoekers kunnen zo eenvoudig gebruik maken van de Nu-Connect e-bikes.

Vraag een gratis bedrijfsaccount aan