3067
post-template-default,single,single-post,postid-3067,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Maandag 28 september – Professionele video’s maken met je smartphone

Leer in één dag professionele video’s met je smartphone te maken! In deze training brengt Geertje Algera haar kennis van mobiele journalistiek en online video aan jou over. Zowel het filmen, monteren als het plaatsen van een video komen aan bod.

Workshop professionele foto's maken met je smartphone Utrecht

Video is hot en veel bedrijven en organisaties willen video’s op hun site, intranet, LinkedIn, Facebook, YouTube, Twitter en Instagram. Sinds de komst van smartphones met een goede camera, hoef je niet meer een cameraploeg in te huren om een video te maken. Organisaties kunnen dit uitstekend zelf. Dit is niet alleen goedkoper, het werkt ook vaak beter omdat organisaties vaak zelf precies weten wat ze willen communiceren in een video. De video’s worden vaak authentieker.

Wanneer en waar

Maandag 28 september 2020
9.30 – 16.30 uur
Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Programma

De dag start met een korte kennismaking. Daarna ga je direct aan de slag. Je leert professionele shots te maken, met kwalitatief goed geluid. Tussendoor kijk je met je medecursisten elkaars materiaal terug, wat vaak erg leerzaam is. Ook laat Geertje veel eigen video’s zien. Je leert nadenken over de inhoud en het beeldverhaal. Je duikt in de wereld van apps op de beelden te bewerken en te monteren. En je denkt na over de opties om de video te verspreiden, want ieder platform heeft zijn eigen publiek en ongeschreven regels.

Over Geertje Algera

Geertje Algera heeft jarenlange ervaring met smartphone reportages maken voor KRO-NCRV. Internationaal loopt zij voorop met haar persoonlijke reportages. In 2016 was zij spreker op het internationale congres MoJoCon, over mobiele journalistiek, en sprak zij over verhalen vertellen met de mobiele telefoon. In 2018 sprak zij op het International Journalism Festival in Perugia, Italië. Onderwerp: How smartphones are making journalism fairer.

Kosten

€295,- excl. BTW per persoon voor de open training. Deze training is ook incompany mogelijk. Bekijk hiervoor de website.

Meedoen?

Je kunt je aanmelden via de site van Geertje Algera. Wees er snel bij, want de training is snel vol. Kijk op de site voor andere trainingsdata.

Meld je aan