2867
post-template-default,single,single-post,postid-2867,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vrijdag 21 februari – Soundcontainer singer-songwriter vrijmibo met Gildor

in in een gezellige, muzikale avond? Kom dan naar de singer-songwriter vrijmibo bij Marcus op 21 februari! De Soundcontainer heeft voor deze editie van de maandelijkse Soundcontainer sessies de artiest Gildor uitgenodigd. Deze Utrechtse singer-songwriter stond afgelopen jaar in de halve finales van de Grote Prijs van Nederland. Zijn muziek is een ontspannen mix van Americana en melancholische folk, geïnspireerd door artiesten als Jack Johnson en John Mayer.

Daarnaast nodigen we geïnteresseerde singer-songwriters van harte uit voor het open podium. Piano en gitaar zijn aanwezig. Kom kijken, luisteren én als je wilt dus meedoen!

Singer-songwriter avond Utrecht Kanaal30 Gildor

Wanneer en waar

21 februari 2020 ( iedere 3e vrijdag van de maand)
16.00 – 22.00 uur (optredens v.a. 19 uur)
Marcus Utrecht, Kanaalweg 30, Utrecht

Entree

Gratis

Open podium

Wil je als singer-songwriter optreden tijdens één van deze avonden? Dan kan je vrijdag langskomen, jezelf voorstellen en het podium op stappen. Er is een gitaar en piano aanwezig.
Kun je alleen op een specifieke tijd of heb je extra vragen? Stuur dan een mail naar frank@soundcontainer.com

Iedere derde vrijdag van de maand

Elke derde vrijdagmiddag van de maand word er bij Marcus een podium opgezet voor (nieuwe) muzikale talenten. De optredende singer-songwriters komen uit het netwerk van Soundcontainer. De avond wordt verder ingevuld door het open podium en de gezellige vrijmibo.

Beluister Gildor op youtube