4136
post-template-default,single,single-post,postid-4136,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Start zaterdag 26 juni – Glazuurcursus bij TwaalfZestig

Lijkt het jou ook zo tof om vol zelfvertrouwen te kunnen toveren met kleur op keramiek? TwaalfZestig heeft weer een glazuurcursus van drie middagen georganiseerd! In deze cursus krijg je -uiteraard op 1,5 meter- uitleg over kleur op keramiek en ga je zelf experimenteren.

keramiek-cursus-glazuren-vrijdagmiddag-16-23-30-april-2021

Je experimenteert met Amaco- en Mayco-glazuren, krijgt vele tips en trucs te horen en je gaat de alchemie van ‘gesmolten glas op keramiek’ zelf ondervinden, waarna je je eigen object gaat glazuren. Voor pottenbakkers die niet helemaal tevreden zijn over hun glazuurkunsten, maar ook voor beginners. Je kunt je eigen object meenemen of er eentje van TwaalfZestig glazuren.

Data, kosten en inschrijven

De cursus vindt plaats op 2 zaterdagochtenden: 26 juni en 3 juli. Op de site van TwaalfZestig Keramiek Collectief lees je er meer over en kun je aanmelden. Er is beperkt plek!

Meer info en inschrijven