4110
post-template-default,single,single-post,postid-4110,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vers uit de oven! Steuntje in de rug kadopakketten van BAM Keramiek

Een steunpakket! Niet van premier Rutte maar van BAM Keramiek. Zij hebben diverse kadopakketten samengesteld met hun mooie keramiek gecombineerd met bijv. lekkere chocola, koekjes, koffie of thee. Voor de koffieleut, de theemuts of de krachtpatser. Super leuk om te geven aan je klanten, collega’s of andere relaties! Gewoon, om je waardering te laten zien. Of om ze het welbekende steuntje in de rug geven. Of misschien zelfs om ze aan te moedigen om nog even vol te houden.

kom-je-dag-door-kado-pakket

Ken je de DOM toren collectie al?

BAM Keramiek is een Utrechts initiatief van Lisanne van Zanten en Natasja Schrijvers. Een product designer en een klassiek pottenbakker bij elkaar, daar komen creatieve explosies van (vandaar de naam BAM). Het resultaat? Prachtig serviesgoed, lokaal, duurzaam en handgemaakt met die typische BAM touch. Wat is dan die typische BAM touch? Bijvoorbeeld hun DOM toren collectie. Geboren uit liefde voor deze mooie stad. Inmiddels is de collectie uitgebreid met de Amsterdamse Westertoren, De St. Jan uit Den Bosch en de Oldenhove toren uit Leeuwarden. En er zit meer in de pen. Rotterdam komt eraan en dat is vast niet het laatste Nederlandse icoon.

Via de website te bestellen

Houd jij ook zo van je stad? Dan is dit je kans! BAM Keramiek prachtige pakketten samengesteld. Je kunt ze via hun website eenvoudig bestellen. En mocht je maatwerk willen, bijvoorbeeld je eigen afbeelding of logo op een mok. Dat kan natuurlijk ook. Bekijk deze pakketten en nog veel meer fantastisch mooi serviesgoed op hun website!

theemuts-door-kado-pakket

Kom je dag door pakket

Hou nog even vol pakket

Hou nog even vol pakket

Steuntje in de rug kadopakket

Steuntje in de rug pakket

 

 

 

 

 

Bekijk de hele collectie serviesgoed