4433
post-template-default,single,single-post,postid-4433,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 26 juni – Jeugdtheater aan het Kanaal – South Pass City (8+)

Een interactieve voorstelling vol sheriffs, cactussen en saloondeurtjes van Groen & Van Lien, gemaakt voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Jeugd theatervoorstelling South Pass City van Groen en Van Lien bij Kanaal30 Utrecht

foto Jordy Vogelzang

Over de voorstelling

Langs een stoffige zandweg, ver van de bewoonde wereld, ligt South Pass City. De goudmijnen zijn al lang geleden gesloten, de meeste mensen zijn vertrokken. Al jaren wordt het dorpje door dezelfde mensen bewoond. Niemand gaat er weg en niemand komt erin. In de wijde omgeving weet iedereen dat. Tot er op een dag een vreemdeling South Pass City binnenwandelt. Hem hebben ze niks verteld.

Voor de derde keer zetten Groen & Van Lien hun tanden in een filmgenre op toneel. Na de detective De Zaak Vlaskamp en de actiefilm Cliffhanger, volgt nu een typische western. Een voorstelling vol sheriffs, cactussen en saloondeurtjes. South Pass City gaat over de angst voor het onbekende, het beschermen van wat voor jou belangrijk is en over hoe we verlangen naar het bekende of dat nou goed voor ons is of niet.

Wanneer

Zondag 26 juni – aanvang voorstelling 15.30 uur

Café Keet is open tussen 11.00 en 18.00 uur.

Waar

Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Kaarten

Kaartjes à €7,50 zijn online te bestellen.

Meer info en kaarten

Meer over Jeugdtheater a/h Kanaal