3067
post-template-default,single,single-post,postid-3067,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Een binnenkans – Virtuele workshops Kleien aan de keukentafel

Een binnenkans voor de echte kleifans! Wil je, ook nu we met z’n allen thuis zitten, gewoon lekker met je handen in de klei, iets moois maken en daarbij ook gezellig met anderen in contact zijn? Dat kan. De klei-juffen van keramiekcollectief TwaalfZestig hebben iets moois voor je bedacht. Ze gaan online klei-workshops geven!

Virtuele kleiles TwaalfZestig Kanaal30

Het maakt niet uit waar je woont, deze leuke dames leren ook jou gewoon thuis aan je eigen keukentafel verschillende kleicreaties te maken. Via het online videobelplatform Zoom hebben jullie contact met elkaar, een super simpele manier voor een virtuele kleiles!

Samen met jou zorgen ze voor een gezellig moment in deze bizarre tijden. Stap voor stap helpen ze je je eigen ontwerp te maken, terwijl je kunt meekijken met je medecursisten. Je krijgt je eigen kleipakket met klei en tools thuisgestuurd, zodat je gemakkelijk mee kan doen en zelf iets tofs leert maken.

Programma

Er is zoveel leuks te doen! Gezicht boetseren, glazuren, porseleinen tegel maken, platte vaas of botervloot maken. Bekijk de website van TwaalfZestig voor het actuele programma en de data.

Wat kost het?

Je kunt zelf kiezen aan welke workshops je mee wilt doen. Je betaalt per workshop €45,-. Boek je er 2 of meer? Dan betaal je € 40,- per workshop. Wil je vol aan de bak? Voor €200,- doe je tot 6 april onbeperkt mee met alle lesmomenten. Vanaf vrijdag 20 maart maakt TwaalfZestig de pakketten. Verzendkosten zijn €10. Per workshop zit er in het pakket wat je nodig hebt en ook de kosten verschillen per pakket.

Meedoen?

Je kunt je aanmelden via de site van TwaalfZestig. Daar selecteer je de workshop die je leuk vindt.

Meld je aan