3645
post-template-default,single,single-post,postid-3645,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

VERPLAATST naar 2021 – NO resign, lunatic looking for love

UPDATE – Deze voorstelling wordt verplaatst naar een nog te bepalen datum. We houden je via Instragram, Facebook en de nieuwsbrief op de hoogte!

NO resign, lunatic looking for love is een muziektheatervoorstelling van Muriel. Een jonge vrouw breekt los uit een mentaal korset, op zoek naar vrijheid en liefde. Ze zit gevangen in een liefde waar ze niet gelukkig van wordt. Hoe is ze daarin verstrikt geraakt? Hoe komt ze er weer uit? En wat wil ze wel?

NO resign, lunatic looking for love Kanaal30 Utrecht muziektheatervoorstelling

Dance, hiphop, swing en rockballads nemen je mee in een emotionele rollercoaster over taboes op woede en lust. Maar het roept vooral een prangende vraag op: hoe gaan we met onze gevoelens om? Hoe vrij ben je als je ze onderdrukt? En ben je dan nog in staat om lief te hebben?
NO resign, geef niet op: een spel van licht, decor, muziek en beweging zorgen voor een aangrijpende, intense voorstelling over verlangen naar emotionele vrijheid, heelheid en eigenliefde.

Over Muriel

Muriel is zangeres, componist en pianist. Hersft 2020 gaat ze op tour met haar nieuwe voorstelling NO resign, lunatic looking for love.In 2018 bracht ze haar debuutalbum uit Le Cri de la Nuit – de roep van de nacht met Franstalige liedjes, piano zang.

Wanneer

Deze voorstelling wordt verplaatst naar een nog te bepalen datum. Volg ons via Instragram, Facebook of de nieuwsbrief, dan houden je op de hoogte!

Waar

Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Kaarten

Voorstelling early bird €13,50

Kaarten

Meer over de voorstelling