4934
post-template-default,single,single-post,postid-4934,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vrijdag 20 mei v.a. 19.00 uur – Wat klinkt er in Keet? Met Serene & Soundcontainer

Op deze alweer derde avond van “Wat klinkt er in Keet?” is het podium voor Serene en Soundcontainer. Laat je meeslepen door de betoverende klanken onder genot van een vrijdagmiddagborreltje!

Serene en Soundcontainer bij Wat klinkt er in Keet

Serene

Serene is een live act opgezet door Renee Verleg en Sil de Graaf. Zij laten een aantal innoverende digitale performance- en productietechnieken samenkomen. Eén van die technieken is de MiMU Glove, waarmee zij door middel van handbewegingen real-time hun muziek kunnen vervormen. Laat je meeslepen door de betoverende klanken en ontdek de kracht van muziek.

Soundcontainer

In de Soundcontainer werken Edwin de Graaf (alias AudioBaBoon) en Frank Leenders (alias Chesko) aan eigen werk, om dit met andere muzikanten – o.a. bassist Bart Koopman – naar de podia te brengen. Tijdens hun sessie WAT KLINKT ER IN KEET? zullen zij naast eigen nummers tevens laten horen waar hun inspiratie vandaan komt, in de vorm van eigen bewerkingen van diverse verrassende covers.

Wanneer en waar

Vrijdag 20 mei 2022 vanaf 19.00 uur
Café Keet, Kanaalweg 30, Utrecht

Houd onze socials in de gaten voor het volledige programma van dit jaar.

Gratis entree!