Vrijdag 25 januari – Meet ‘n Eat – gratis barista workshop

Iedere laatste vrijdag van de maand is de hele dag een inspirator, maker of een ondernemer aanwezig bij Marcus. Volg gratis workshops, luister naar boeiende verhalen, ga gesprekken aan tijdens je lunch of diner, of proost samen op nieuwe kansen en mogelijkheden!

Meet 'n Eat Marcus Kanaal30 barista workshop

Gratis barista workshop!

Vrijdag 25 januari van 15.00 tot 17.00 uur vindt er een bijzondere workshop plaats die gegeven wordt door één van Marcus’ eigen barista’s: Julian! Als er iets is waar Marcus van houdt dan is dat koffie. Julian ook! En hij brengt zijn kennis met alle liefde aan jullie over. Laatste vrijdag van januari, 15.00 uur, zet ‘m in je agenda!

Deelname is gratis. Mocht je geïnteresseerd  zijn in een vervolgcurss tot barista dan kun je dit doorgeven aan Julian.


Een hele dag Praatplaters

Op 30 november gaven Kanaal30-huurders De Praatplaters de aftrap. Zij verzorgden onder meer de gratis workshops ‘Naar je droom toe in een praatplaat’ en ‘Praatplaters voor beginners’. Tussendoor was er een inspirerende Lunch ‘n Luister. We kijken terug op een super geslaagde eerste Meet ‘n Eat!

Bekijk hier alle foto's

 

En de volgende is…

Wie op 25 januari de hele dag gast zal zijn, is nog geheim. Begin volgend jaar zullen we dit bekend maken via Facebook. Hou de agenda dus in de gaten!

Meet 'n Eat agenda