1980
post-template-default,single,single-post,postid-1980,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

In de week van 17 juni – Opening kunstinstallatie

Er komt een enorm tof project op het terrein van Kanaal30! Lotte Mulder gaat voor haar afstuderen aan HKU een kunstinstallatie bouwen die een gesprek op gang brengt. Een gesprek over de sociale gevolgen van de technologische ontwikkelingen.

Kunstinstallatie Lotte Mulder Kanaal30 Utrecht
“We zijn veranderd en gaan nog veel meer veranderen”

“We zien dagelijks om ons heen dat technologie ook veel sociale invloeden heeft: ga je je anders gedragen als je er een rating voor krijgt? Updates over je leven deel je online. We zijn veranderd en gaan nog veel meer veranderen. Maar wat worden onze nieuwe waarden en normen? Wordt fysiek contact overbodig en is de online wereld al genoeg om in te leven? Technologie heeft invloed op onze omgang met elkaar en daar moeten we het met elkaar over hebben.”

Help Lotte het project te realiseren

De installatie wordt in de week van 17 juni geopend op het terrein van Kanaal30 in Utrecht.
Om de installatie daadwerkelijk te kunnen openen hebben we jouw steun nodig. Help Lotte het project te realiseren zodat je zelf in de week van 17 juni de installatie kunt ervaren.

Doneer via voordekunst