Zaterdag 17 november – Wil jij als maker/ontwerper meedoen met Winterwinkelen?

Tijdens het Winterwinkelen openen Kanaal30, Vechtclub XL, De Stadstuin en De Createur  hun deuren voor bezoekers die hun Sint- en Kerstinkopen duurzaam, gezellig én ontspannen willen doen bij lokale makers. Wij willen daarbij ook ruimte bieden aan andere makers/ontwerpers uit Utrecht. Heb jij interesse om mee te doen?

Kanaal 30 - Ineke van der Werff - foto Renske Versluijs web

fotografie Renske Versluijs

Wat houdt het in?

Op zaterdag 17 november openen de Merwede-broedplaatsen Kanaal30, Vechtclub XL, De Stadstuin en De Createur hun deuren voor hun eigen makers en andere ontwerpers uit Utrecht. De promotie wordt groots. We willen een alternatief zijn voor het commerciële sinterklaas/kerstshoppen in de grote ketens; koop je cadeaus bij lokale makers! We zoeken hiervoor veel persaandacht, hebben een marketingcampagne met banners in de wijk, bushokje advertenties, een animatie commercial op Utrecht CS en in Hoog Catharijne en een mooie strategie voor social media. Bezoekers krijgen een stempelkaart die moet stimuleren dat bezoekers alle locaties bezoeken en we regelen route vermaak voor onderweg, (kinder)activiteiten en sfeer in de vorm van muziek, vuurtjes, chocomelk en glühwein.

Ook een kraam huren?

We willen ook ruimte bieden aan andere makers/ontwerpers uit Utrecht. Voor deelname vragen we een bijdrage van € 40,-. Daar krijg je een plek voor met een kraam/tafel van ongeveer 1 bij 2 meter. Verder zorgen wij voor de organisatie, veel leuks eromheen en heel veel publiciteit.

Meld je snel aan!

Heb je interesse? Je kunt je opgeven via deze link: https://goo.gl/forms/6rIBZ2Gttf0eAMHE3.

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Annemieke Leeuwangh van Kanaal30:
06 – 411 05 247 of annemieke@kanaal30.com

Meer info

Winterwinkelen in Merwede

Website Makers van Merwede (einde week 43 online)

Facebook