2510
post-template-default,single,single-post,postid-2510,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Zondag 24 november – Winterwinkelen 2019

Op zondag 24 november organiseren Vechtclub XL, De Createur, De Alchemist en Kanaal30 i.s.m. Makers van Merwede het gezelligste wintershopping evenement van Utrecht: Winterwinkelen.

Kom naar de vier creatieve broedplaatsen om te shoppen voor cadeaus die nét even anders zijn. Origineler, duurzamer en handgemaakt. Je koopt ze rechtstreeks van de makers en hoort de verhalen erachter. Dat is toch veel leuker dan online bestellen of je begeven tussen de drommen inkopers? En je ondersteunt er ook nog eens de creatieve makers in Utrecht mee!

Winterwinkelen

In Merwede zijn ruim 400 creatieve ondernemers gevestigd. Van edelsmeden, bierbrouwers, cartoonisten, fotografen, muzikanten tot aan studio’s vol met ontwerpers in keramiek, hout en textiel. Op zondag 24 november kan jij de makers van Merwede ontmoeten.

Wij zorgen uiteraard voor een gezellige Kerstsfeer met glühwijn, vuurtjes en muziek. Met de fiets of lopend hop je zo van de ene naar de andere plek en ontdek je leuke verrassingen op de route. Ook organiseren we kinderactiviteiten, zodat het ontspannen winkelen is.

Waar en wanneer

Zaterdag 24 november 2019
12.00 tot 18.00 uur
Europalaan en Kanaalweg

Check Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de deelnemers en activiteiten!