HOT&
SPOT

Bij Kanaal30 werken op dit moment zo’n veertig creatieve ondernemers in bijzondere, vaak zelfgebouwde werkplekken en atelierruimtes. En er kan nog meer bij! Heb jij een leuk bedrijf en zoek je een inspirerende werkplek? Bel of mail ons via welkom@kanaal30.com of bel: 06 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30 uur).

Frank Leenders

Frank Leenders

Initiatiefnemer Kanaal30 en Soundcontainer

Frank is de oprichter van Kanaal30 en mede-eigenaar van Café Keet. Zijn muzikale creativiteit kan hij kwijt in de Soundcontainer, de muziekstudio die hij bouwde in een zeecontainer.

soundcontainer.com

Annemieke Leeuwangh

Annemieke Leeuwangh

Mede-initiatiefnemer Kanaal30 en Café Keet

Annemieke is mede-oprichter van Kanaal30 en mede-eigenaar van Café Keet. Ze werkt met passie en enthousiasme aan diverse culturele activiteiten in Kanaal30 en de Merwedekanaalzone. Daarnaast is ze bezig met het opzetten van een nieuw cultureel centrum in Merwede.

annemieke@kanaal30.com

Annemiek Zwieringa - Kanaal30 - STT Producties - Jeugdtheater aan het Kanaal - Utrecht

STT-produkties

Jeugdtheater

Annemiek Zwierenga is theatermaker en sinds 1 juli 2018 eigenaar van STT-produkties, een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie.

sttprodukties.nl

Anne Zeegers van De PlaatPraters

De PlaatPraters

Creatieve facilitatie

De PlaatPraters begeleiden creatieve sessies waarin ze alle kennis en perspectieven van projectteamleden verzamelen en hiermee een inspirerend overzicht van het project visualiseren.

plaatpraters.nl

Bart Koopman - Kanaal30 - VAN BART. Film- en animatiestudio - Utrecht

VAN BART.

Film- en animatiestudio

Mensen helpen staat voor Bart Koopman op de eerste plaats. Als vanzelf is hij terechtgekomen in de rol van tekstschrijver, regisseur en animator. Zorgen dat alles zo tof mogelijk de wereld in geslingerd wordt, dat is wat hij doet. Elke boodschap is het verkondigen waard, als je maar weet hoe.

groetenvanbart.nl

Marjon Moed - Kanaal30 - theatermaker - Utrecht

Marjon Moed

Theatermaker. Programmamaker. Creatief sparringpartner.

Marjon Moed lost vanuit haar prachtige houten caravan met de Oploskoffie alle problemen die te klein zijn voor de psycholoog of waarvan je denkt dat niemand er op zit te wachten. Dislaimer: Niet Goed, Probleem Terug!

marjonmoed.nl

Martijn en Inge van En-Publique

En Publique

Grafisch ontwerpbureau

En Publique maakt bijzondere projecten voor bijzondere opdrachtgevers.

en-publique.nl

Leonard Boreau

Illusionist

Leonard neemt je met zijn verhalen mee naar de wereld van de magie, en brengt je weer veilig terug, in het hier en nu.

leonardillusions.nl

Content Kitchen

FLAVOURITES & CONTENT KITCHEN

Lifestyle platform en merk- en contentstrategie

Natascha Klootsema is eigenaar van Flavourites, een lifestyle platform voor feelgood shops & experiences, dat ze samen met collega Petra Frings runt. Daarnaast adviseren Natascha en Petra vanuit hun Content Kitchen ondernemers op het gebied van merk- en contentstrategie. Van trendanalyse tot neuromarketing-advies!

flavourites.nl
contentkitchen.nl

Ramon Masius - Kanaal30 - Tellis Videomaker - Utrecht

Ramon Masius

Videospecialist en videomaker

Ramon houdt zich bezig met de toepassing en productie van video in de breedste zin van het woord: Concept, strategie, inzet en productie.

tellis.nl

Sewniq

Sewniq

Dope handmade stuff

Duik in de wereld van Sewniq, waar Manon, dankzij haar magische naaimachines, met passie tijdloze alledaagse items maakt, waaronder stijlvolle scrunchies, schattige zakjes en praktische tassen die allemaal zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

sewniq.com

Dominique Eindhoven

Freelance hairstylist

Met veel liefde voor ‘haar’ als freelance hairstylist heeft ze haar eigen atelier in Kanaal30 waar ze klanten blij maakt met mooi haar. Daarnaast is ze ook te vinden op de set van een photoshoot voor de styling van haar of op locatie om educatie te geven.

dominiqueeindhoven.com

Dagmar van Schaik

Dagmar van Schaik

Grafisch ontwerpster

Dagmar zet haar visuele skills graag breed in en bij voorkeur voor opdrachtgevers uit de culturele, educatieve, wetenschappelijke of maatschappelijke hoek. Van illustratieve infographic tot mooie museumtekst, van digitaal magazine tot 3D puzzel; Dagmar helpt je graag bij het vinden van de juiste vorm!

dagmarvanschaik.nl

Klink studiebegeleider - Kanaal30 - Utrecht

Kink Studiebegeleiding

Bijles in bèta vakken

Jon Klinkhamer geeft les in wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Hij heeft in de afgelopen jaren ruim 150 middelbare scholieren geholpen van alle jaren en niveau’s.

klinkstudiebegeleiding.nl

GIjs Mensing

Rethinq

Duurzaamheid strategisch benaderd

Gijs is een strateeg en businessmodel expert die, samen met anderen uit het Rethinq-netwerk, bedrijven helpt met hun nieuwe (duurzame) koers. Dat doet hij met veel energie en met behulp van creatieve sessies en werkvormen.

rethinqnow.com/nl

Marjolijn van Haarlem - Kanaal30 - Infographic designer - Utrecht

Marjolijn van Haarlem

(Info)grafic designer

Als (info)graphic designer ontwikkelt Marjolijn van Haarlem grafische oplossingen met impact. Door het visueel weergeven van (ingewikkelde) data in een duidelijk design is de boodschap sneller en beter te communiceren.

marjolijnvanhaarlem.nl

Emiel van Eijk - Kanaal30 - Verander- en interimmanager

Emiel van Eijk

Verander- & interimmanager

Als psycholoog en socioloog begeleidt Emiel van Eijk organisaties in verandering. Dit doet hij als verander- of interimmanager, adviseur, procesbegeleider of coach.

vaneijkorganisatieontwikkeling.nl

Wunderlust - Kanaal30 - portretfotograaf - Utrecht

Wunderlust

Fotografie

Wunderlust fotografeert mensen die het vreselijk vinden om op de foto te moeten, maar wél graag een mooie foto van zichzelf willen! Smaakvol, gepassioneerd, doelgericht en veerkrachtig.

wunderlust.nl

Mijke van de Brom van Frankie Schrijft

FRANKIE.

Copywriter

Mijke van Frankie is gespecialiseerd in het schrijven van creatieve copy. Ze helpt ondernemers met het vertellen van hun verhaal, zowel online als offline. Of het nu gaat om een nieuwe pay-off of brand story of om teksten voor producten en verpakkingen, Frankie brengt het over.

frankieschrijft.nl

Eric Jozee van Café Keet Utrecht

Café Keet

Koffie & keuken

Eric Jozee is jouw gastheer bij café keet. De combinatie van zijn theoretische kennis, praktische expertise en netwerk binnen de horeca, aangevuld met humor en creativiteit gaan ervoor zorgen dat jij je altijd welkom voelt. Bij café keet ben je thuis. Geniet van een heerlijke kop koffie, kom borrelen en blijf gezellig een hapje eten. Kom je een keetje langs?

cafekeet.nl

Evelien Slim Kanaal30 marketing en communicatie specialist Utrecht

Evelien Slim

Marketing en communicatie

Evelien Slim ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun marketing- & communicatiedoelstellingen. Of het nu gaat om het bereiken van de doelgroepen, het creëren van interesse, het versterken van het merk of dat alles samen. In haar vrije tijd tekent en schildert zij.

evelienslim.nl evelienslim.wordpress.nl

The Yellow Drumstudio - Kanaal30 - Utrecht

The Yellow Drumstudio

Drumstudio

In The Yellow Drumstudio worden door Charlotte creatieve en moderne drumlessen gegeven. Ze vindt het belangrijk dat haar leerlingen niet alleen goed leren drummen, maar ook een eigen smaak en stijl ontwikkelen. Lespakketten worden afgesloten met een toffe drumvideo!

theyellowdrumstudio.com

Thomas Harmens

Studio Harmens

Fotografie & videoproducties

Studio Harmens is een creatief productiebedrijf van diverse soorten video- en fotografieproducties. Van product- tot interieurfotografie en van productvideo's tot complete bedrijfsfilms.

studioharmens.nl

Brandt kaarsen

Duurzame, handgemaakte sojakaarsen

Brandt maakt met de hand de heerlijkste natuurlijke geurkaarsen van sojawas en koolzaadwas. De subtiele, zachte geurencombinaties zijn zelfgemengd met veel aandacht voor het ambacht.

brandtkaarsen.nl

Studio Macnas - Kanaal30 - tassenontwerper - Utrecht

Studio Macnas

Tassenontwerper

Belinda van Studio Macnas maakt lokale, stadse, speelse tassen met als streven zonder footprint door gebruik van biologisch afbreekbare materialen. Je kunt zowel voor bestaande Macnas ontwerpen kiezen als speciaal voor jou een ontwerp laten maken.

studiomacnas.com

Moniek van Studio Lanterfant

Studio Lanterfant

Product design

Moniek is product designer en maakt opvallende & kleurrijke sieraden, prints, shirt, tassen en andere accessoires die zoveel mogelijk gemaakt zijn van duurzame en hergebruikte materialen.

studiolanterfant.com