HOT&
SPOT

Bij Kanaal30 werken op dit moment ruim veertig creatieve ondernemers in bijzondere, vaak zelfgebouwde werkplekken en atelierruimtes. En er kan nog meer bij! Heb jij een leuk bedrijf en zoek je een inspirerende werkplek? Bel of mail ons via welkom@kanaal30.com of bel: 06 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30 uur).

Frank Leenders

Frank Leenders

Initiatiefnemer Kanaal30 en Soundcontainer

Frank is de oprichter van Kanaal30 en mede-eigenaar van Café Keet. Zijn muzikale creativiteit kan hij kwijt in de Soundcontainer, de muziekstudio die hij bouwde in een zeecontainer.

soundcontainer.com

Anne Zeegers van De PlaatPraters

De PlaatPraters

Creatieve facilitatie

De PlaatPraters begeleiden creatieve sessies waarin ze alle kennis en perspectieven van projectteamleden verzamelen en hiermee een inspirerend overzicht van het project visualiseren.

plaatpraters.nl

Annemiek Zwieringa - Kanaal30 - STT Producties - Jeugdtheater aan het Kanaal - Utrecht

STT-producties

Jeugdtheater

Annemiek Zwierenga is theatermaker en sinds 1 juli 2018 eigenaar van STT-produkties, een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie.

sttprodukties.nl

Annemieke Leeuwangh - initiatiefnemer Kanaal30

Annemieke Leeuwangh

Mede-initiatiefnemer Kanaal30 en Café Keet

Annemieke is mede-oprichter van Kanaal30 en mede-eigenaar van Café Keet. Ze werkt met passie en enthousiasme aan diverse culturele activiteiten in Kanaal30 en de Merwedekanaalzone. Daarnaast is ze bezig met het opzetten van een nieuw cultureel centrum in Merwede.

annemieke@kanaal30.com

Bart Koopman - Kanaal30 - VAN BART. Film- en animatiestudio - Utrecht

VAN BART.

Film- en animatiestudio

Mensen helpen staat voor Bart Koopman op de eerste plaats. Als vanzelf is hij terechtgekomen in de rol van tekstschrijver, regisseur en animator. Zorgen dat alles zo tof mogelijk de wereld in geslingerd wordt, dat is wat hij doet. Elke boodschap is het verkondigen waard, als je maar weet hoe.

groetenvanbart.nl

Jinske Verpalen - Kanaal30 - Imakin - Utrecht

IMAKIN

DIY design

IMAKIN maakt Do It Yourself leuk en makkelijk met alles-in-één DIY-pakketten, een blog met stap-voor-stap tutorials en creatieve materialen om je eigen woon- en modeaccessoires te maken.

imakin.nl

Martijn en Inge van En-Publique

En Publique

Grafisch ontwerpbureau

En Publique maakt bijzondere projecten voor bijzondere opdrachtgevers.

en-publique.nl

Leonard Boreau

Illusionist

Leonard neemt je met zijn verhalen mee naar de wereld van de magie, en brengt je weer veilig terug, in het hier en nu.

leonardillusions.nl

Renee Verleg Music

Renee Verleg

Muziekeducatie, productie & live performance

Als muzikant is Renee Verleg actief op gebied van productie, songwriting en live performance. Daarnaast is zij muziekdocent en bandcoach.

reneeverlegmusic.nl

Teh Colou Kitchen on Tour - Kanaal30 - Utrecht

The Colour Kitchen

Sociaal ondernemen in de horeca en catering

The Colour Kitchen zet zich in tegen verspilling van talent; door onbenut talent, dat nu op de bank thuis zit, een nieuwe kans te geven. Wij leiden leerlingen op tot horecaprofessionals met een diploma.

thecolourkitchen.com

Nanneke Linders

Nanneke Linders

Fashion & print design

Nanneke ontwerpt kleding- en print collecties voor de mode wereld. Ze is gespecialiseerd in het ontwerpen van (stoffen)prints en het opzetten van kindercollecties van concept tot eindproduct. Ze maakt ook graag uitstapjes naar illustratie en prints voor interieur en packaging.

nannekelinders.nl

Dominique Eindhoven

Freelance hairstylist

Met veel liefde voor ‘haar’ als freelance hairstylist heeft ze haar eigen atelier in Kanaal30 waar ze klanten blij maakt met mooi haar. Daarnaast is ze ook te vinden op de set van een photoshoot voor de styling van haar of op locatie om educatie te geven.

dominiqueeindhoven.com

Dagmar van Schaik

Dagmar van Schaik

Grafisch ontwerpster

Dagmar zet haar visuele skills graag breed in en bij voorkeur voor opdrachtgevers uit de culturele, educatieve, wetenschappelijke of maatschappelijke hoek. Van illustratieve infographic tot mooie museumtekst, van digitaal magazine tot 3D puzzel; Dagmar helpt je graag bij het vinden van de juiste vorm!

dagmarvanschaik.nl

Ramon Masius - Kanaal30 - Tellis Videomaker - Utrecht

Ramon Masius

Videospecialist en videomaker

Ramon houdt zich bezig met de toepassing en productie van video in de breedste zin van het woord: Concept, strategie, inzet en productie.

tellis.nl

Esther Pardijs

Esther Pardijs

TV-, documentairemaker en regisseur

Esther Pardijs is televisie- en documentairemaker en regisseur van korte filmproducties in opdracht van bedrijven en organisaties. Bij opdrachtfilms produceert, regisseert, filmt en monteert ze ‘in huis’. Daarnaast geeft ze creatieve filmworkshops.

estherpardijs.nl

Natascha Klootsema - Kanaal30 - Flavourites - ZIN Trendstudio - Utrecht

Flavourites & ZIN Trendstudio

Webshop en Creative concepts

Natascha Klootsema is eigenaar van Flavourites, een webportal voor feelgood shops & experiences. Daarnaast ontwikkelt ze met Zin Trendstudio creative concepts en geeft ze trendpresentaties en MasterClasses voor online ondernemers.

flavourites.nl
zintrendstudio.nl

Hidde de Groot

Hidde de Groot

Sales & eventmanager

Als je Kanaal30 binnenstapt is de kans groot dat je bij de receptie wordt begroet door een vrolijke Hidde. Hij is onze sales & event manager en kan je alles vertellen over de inspirerende vergaderruimtes en streaming mogelijkheden van Kanaal30.

kanaal30/eventsmeetings

Chantal Baartmans - Kanaal30 - Cafe Keet - Vitaminemix - Utrecht

Vitamine Mix

Strategie, concept, ontwerp

Chantal is art director en ontwerper. Bedenkt, creëert & adviseert. Sparringpartner voor creatieve en strategische concepten. Visuele communicatie. Branding. Huisstijlontwikkeling. Campagnes.

vitaminemix.nl

Marjon Moed - Kanaal30 - theatermaker - Utrecht

Marjon Moed

Theatermaker. Programmamaker. Creatief sparringpartner.

Marjon Moed lost vanuit haar prachtige houten caravan met de Oploskoffie alle problemen die te klein zijn voor de psycholoog of waarvan je denkt dat niemand er op zit te wachten. Dislaimer: Niet Goed, Probleem Terug!

marjonmoed.nl

Emiel van Eijk - Kanaal30 - Verander- en interimmanager

Emiel van Eijk

Verander- & interimmanager

Als psycholoog en socioloog begeleidt Emiel van Eijk organisaties in verandering. Dit doet hij als verander- of interimmanager, adviseur, procesbegeleider of coach.

vaneijkorganisatieontwikkeling.nl

Marjolijn van Haarlem - Kanaal30 - Infographic designer - Utrecht

Marjolijn van Haarlem

(Info)grafic designer

Als (info)graphic designer ontwikkelt Marjolijn van Haarlem grafische oplossingen met impact. Door het visueel weergeven van (ingewikkelde) data in een duidelijk design is de boodschap sneller en beter te communiceren.

marjolijnvanhaarlem.nl

Wunderlust - Kanaal30 - portretfotograaf - Utrecht

Wunderlust

Fotografie

Wunderlust fotografeert mensen die het vreselijk vinden om op de foto te moeten, maar wél graag een mooie foto van zichzelf willen! Smaakvol, gepassioneerd, doelgericht en veerkrachtig.

wunderlust.nl

Jarno Michel - Kanaal30 - webdeveloper - Utrecht

Jarno Michel

Strategie, design, webdevelopment

Jarno vindt dat iedere organisatie zijn of haar unieke verhaal online goed moet vertellen. Bijvoorbeeld met een website die echt uitstraalt wie je bent. En voor hij gaat ontwerpen vindt hij het leuk om zijn klant goed te leren kennen met een verfrissende strategiesessie.

jarnomichel.nl

Jessica Merkens

Jessica Merkens

Schaatser, journalist en podcastmaker

Jessica Merkens is marathonschaatser en sport- en onderzoeksjournalist. Ze is maker van de Elfsteden Podcast. Ook schrijft en produceert ze podcasts in opdracht van bedrijven. Momenteel schrijft ze een boek over vrouwen in de Elfstedentocht.

jessicamerkens.nl
elfstedenpodcast.nl

Captain Mac

Apple support en reparatie

Captain Mac is je lokale onafhankelijke Apple-reparateur. Repareert álle Macs, altijd goedkoper, sneller en beter dan de Apple-Store en Amac. Gespecialiseerd in vochtschade-reparaties, maar ook met vraagstukken over iCloud, upgrade-mogelijkheden en voor aankopen van een refurbished Mac kun je bij Captain Mac terecht.

captainmac.nl

Eric Jozee van Café Keet Utrecht

Café Keet

Koffie & keuken

Eric Jozee is jouw gastheer bij café keet. De combinatie van zijn theoretische kennis, praktische expertise en netwerk binnen de horeca, aangevuld met humor en creativiteit gaan ervoor zorgen dat jij je altijd welkom voelt. Bij café keet ben je thuis. Geniet van een heerlijke kop koffie, kom borrelen en blijf gezellig een hapje eten. Kom je een keetje langs?

cafekeet.nl

Evelien Slim Kanaal30 marketing en communicatie specialist Utrecht

Evelien Slim

Marketing en communicatie

Evelien Slim ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun marketing- & communicatie- doelstellingen. Of het nu gaat om het bereiken van de doelgroepen, het creëren van interesse, het versterken van het merk of dat alles samen. In haar vrije tijd tekent en schildert zij.

evelienslim.nl evelienslim.wordpress.nl

The Yellow Drumstudio - Kanaal30 - Utrecht

The Yellow Drumstudio

Drumstudio

In The Yellow Drumstudio worden door Charlotte creatieve en moderne drumlessen gegeven. Ze vindt het belangrijk dat haar leerlingen niet alleen goed leren drummen, maar ook een eigen smaak en stijl ontwikkelen. Lespakketten worden afgesloten met een toffe drumvideo!

theyellowdrumstudio.com

Leonie Vlaar - Kanaal30 - slow fashion - Utrecht

Leonie Vlaar

Slow fashion design

Leonie maakt gepersonaliseerde slow fashion. Het zijn handgemaakte items die jouw persoonlijkheid en stijl versterken.

leonievlaar.com

Brandt

Kaarsenmaker

Giselle maakt met de hand de heerlijkste natuurlijke geurkaarsen. De subtiele, zachte geurencombinaties mengt ze zelf en zijn bijvoorbeeld geïnspireerd door haar fietsreizen door Europa.

brandtkaarsen.nl

Studio Macnas - Kanaal30 - tassenontwerper - Utrecht

Studio Macnas

Tassenontwerper

Belinda van Studio Macnas maakt lokale, stadse, speelse tassen met als streven zonder footprint door gebruik van biologisch afbreekbare materialen. Je kunt zowel voor bestaande Macnas ontwerpen kiezen als speciaal voor jou een ontwerp laten maken.

studiomacnas.com

Moniek van Studio Lanterfant

Studio Lanterfant

Product design

Moniek is product designer en maakt opvallende & kleurrijke sieraden, prints, shirt, tassen en andere accessoires die zoveel mogelijk gemaakt zijn van duurzame en hergebruikte materialen.

perabuijs.nl

Annelies van Per Abuijs

Per Abuijs

Slow fashion design

Annelies heeft een sterke overtuiging dat we de huidige mode-industrie moeten veranderen samen. Ze wil duurzame, slow fashion met aandacht voor het ambacht en de wereld om ons heen de nieuwe normaal maken. Met haar modelabel Per Abuijs laat ze zien hoe dat kan.⁠

perabuijs.nl

Anna Stienstra

Anna Stienstra

Journalist, documentairemaker, presentator/interviewer

Anna Stienstra is journalist en documentairemaker van verhalen uit het hart. Ze won de eerste Gouden NL Award en in 2018 is de door haar samengestelde documentaire De Wereld van Puck genomineerd voor een International Emmy Award. De prijs voor de beste internationale tv-productie ter wereld. Anna Stienstra zit al twintig jaar in het mediavak en is ook presentator/dagvoorzitter voor organisaties en van (online)talkshows en podcasts.

annastienstra.nl

Klink studiebegeleider - Kanaal30 - Utrecht

KLINK Studiebegeleiding

Bijles in bèta vakken

Jon Klinkhamer geeft les in wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Hij heeft in de afgelopen jaren ruim 150 middelbare scholieren geholpen van alle jaren en niveau’s.

klinkstudiebegeleiding.nl