HOT&
SPOT

Bij Kanaal30 werken op dit moment zo’n veertig creatieve ondernemers in bijzondere, vaak zelfgebouwde werkplekken en atelierruimtes. En er kan nog meer bij! Heb jij een leuk bedrijf en zoek je een inspirerende werkplek? Bel of mail ons via welkom@kanaal30.com of bel: 06 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30 uur).

Frank Leenders

Frank Leenders

Initiatiefnemer Kanaal30 en Soundcontainer

Frank is de oprichter van Kanaal30 en mede-eigenaar van Café Keet. Zijn muzikale creativiteit kan hij kwijt in de Soundcontainer, de muziekstudio die hij bouwde in een zeecontainer.

soundcontainer.com

Anne Zeegers van De PlaatPraters

De PlaatPraters

Creatieve facilitatie

De PlaatPraters begeleiden creatieve sessies waarin ze alle kennis en perspectieven van projectteamleden verzamelen en hiermee een inspirerend overzicht van het project visualiseren.

plaatpraters.nl

Annemiek Zwieringa - Kanaal30 - STT Producties - Jeugdtheater aan het Kanaal - Utrecht

STT-produkties

Jeugdtheater

Annemiek Zwierenga is theatermaker en sinds 1 juli 2018 eigenaar van STT-produkties, een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie.

sttprodukties.nl

Annemieke Leeuwangh - initiatiefnemer Kanaal30

Annemieke Leeuwangh

Mede-initiatiefnemer Kanaal30 en Café Keet

Annemieke is mede-oprichter van Kanaal30 en mede-eigenaar van Café Keet. Ze werkt met passie en enthousiasme aan diverse culturele activiteiten in Kanaal30 en de Merwedekanaalzone. Daarnaast is ze bezig met het opzetten van een nieuw cultureel centrum in Merwede.

annemieke@kanaal30.com

Bart Koopman - Kanaal30 - VAN BART. Film- en animatiestudio - Utrecht

VAN BART.

Film- en animatiestudio

Mensen helpen staat voor Bart Koopman op de eerste plaats. Als vanzelf is hij terechtgekomen in de rol van tekstschrijver, regisseur en animator. Zorgen dat alles zo tof mogelijk de wereld in geslingerd wordt, dat is wat hij doet. Elke boodschap is het verkondigen waard, als je maar weet hoe.

groetenvanbart.nl

Jeroen B de Jong

Jeroen B. de Jong

Animator & illustrator

Zoek je een veelzijdige animator/motion designer of illustrator die het fijn vindt om mee te denken? Laten we mailen of bellen:)

jeroenbdejong.com

Martijn en Inge van En-Publique

En Publique

Grafisch ontwerpbureau

En Publique maakt bijzondere projecten voor bijzondere opdrachtgevers.

en-publique.nl

Leonard Boreau

Illusionist

Leonard neemt je met zijn verhalen mee naar de wereld van de magie, en brengt je weer veilig terug, in het hier en nu.

leonardillusions.nl

Renee Verleg Music

Renee Verleg

Muziekeducatie, productie & live performance

Als muzikant is Renee Verleg actief op gebied van productie, songwriting en live performance. Daarnaast is zij muziekdocent en bandcoach.

reneeverlegmusic.nl

Teh Colou Kitchen on Tour - Kanaal30 - Utrecht

The Colour Kitchen

Sociaal ondernemen in de horeca en catering

The Colour Kitchen zet zich in tegen verspilling van talent; door onbenut talent, dat nu op de bank thuis zit, een nieuwe kans te geven. Wij leiden leerlingen op tot horecaprofessionals met een diploma.

thecolourkitchen.com

Klink studiebegeleider - Kanaal30 - Utrecht

Kink Studiebegeleiding

Bijles in bèta vakken

Jon Klinkhamer geeft les in wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Hij heeft in de afgelopen jaren ruim 150 middelbare scholieren geholpen van alle jaren en niveau’s.

klinkstudiebegeleiding.nl

Hidde de Groot

Hidde de Groot

Sales & eventmanager

Als je Kanaal30 binnenstapt is de kans groot dat je bij de receptie wordt begroet door een vrolijke Hidde. Hij is onze sales & event manager en kan je alles vertellen over de inspirerende vergaderruimtes en streaming mogelijkheden van Kanaal30.

kanaal30/eventsmeetings

Chantal Baartmans - Kanaal30 - Cafe Keet - Vitaminemix - Utrecht

Vitamine Mix

Strategie, concept, ontwerp

Chantal is art director en ontwerper. Bedenkt, creëert & adviseert. Sparringpartner voor creatieve en strategische concepten. Visuele communicatie. Branding. Huisstijlontwikkeling. Campagnes. Zij is tevens mede-eigenaar van Café Keet.

vitaminemix.nl

Marjon Moed - Kanaal30 - theatermaker - Utrecht

Marjon Moed

Theatermaker. Programmamaker. Creatief sparringpartner.

Marjon Moed lost vanuit haar prachtige houten caravan met de Oploskoffie alle problemen die te klein zijn voor de psycholoog of waarvan je denkt dat niemand er op zit te wachten. Dislaimer: Niet Goed, Probleem Terug!

marjonmoed.nl

Emiel van Eijk - Kanaal30 - Verander- en interimmanager

Emiel van Eijk

Verander- & interimmanager

Als psycholoog en socioloog begeleidt Emiel van Eijk organisaties in verandering. Dit doet hij als verander- of interimmanager, adviseur, procesbegeleider of coach.

vaneijkorganisatieontwikkeling.nl

Marjolijn van Haarlem - Kanaal30 - Infographic designer - Utrecht

Marjolijn van Haarlem

(Info)grafic designer

Als (info)graphic designer ontwikkelt Marjolijn van Haarlem grafische oplossingen met impact. Door het visueel weergeven van (ingewikkelde) data in een duidelijk design is de boodschap sneller en beter te communiceren.

marjolijnvanhaarlem.nl

Wunderlust - Kanaal30 - portretfotograaf - Utrecht

Wunderlust

Fotografie

Wunderlust fotografeert mensen die het vreselijk vinden om op de foto te moeten, maar wél graag een mooie foto van zichzelf willen! Smaakvol, gepassioneerd, doelgericht en veerkrachtig.

wunderlust.nl

Annelies van Per Abuijs

Per Abuijs

Slow fashion design

Annelies heeft een sterke overtuiging dat we de huidige mode-industrie moeten veranderen samen. Ze wil duurzame, slow fashion met aandacht voor het ambacht en de wereld om ons heen de nieuwe normaal maken. Met haar modelabel Per Abuijs laat ze zien hoe dat kan.⁠

perabuijs.nl

Jessica Merkens

Jessica Merkens

Schaatser, journalist en podcastmaker

Jessica Merkens is marathonschaatser en sport- en onderzoeksjournalist. Ze is maker van de Elfsteden Podcast. Ook schrijft en produceert ze podcasts in opdracht van bedrijven. Momenteel schrijft ze een boek over vrouwen in de Elfstedentocht.

jessicamerkens.nl
elfstedenpodcast.nl

Captain Mac

Apple support en reparatie

Captain Mac is je lokale onafhankelijke Apple-reparateur. Repareert álle Macs, altijd goedkoper, sneller en beter dan de Apple-Store en Amac. Gespecialiseerd in vochtschade-reparaties, maar ook met vraagstukken over iCloud, upgrade-mogelijkheden en voor aankopen van een refurbished Mac kun je bij Captain Mac terecht.

captainmac.nl

Eric Jozee van Café Keet Utrecht

Café Keet

Koffie & keuken

Eric Jozee is jouw gastheer bij café keet. De combinatie van zijn theoretische kennis, praktische expertise en netwerk binnen de horeca, aangevuld met humor en creativiteit gaan ervoor zorgen dat jij je altijd welkom voelt. Bij café keet ben je thuis. Geniet van een heerlijke kop koffie, kom borrelen en blijf gezellig een hapje eten. Kom je een keetje langs?

cafekeet.nl

Evelien Slim Kanaal30 marketing en communicatie specialist Utrecht

Evelien Slim

Marketing en communicatie

Evelien Slim ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun marketing- & communicatie- doelstellingen. Of het nu gaat om het bereiken van de doelgroepen, het creëren van interesse, het versterken van het merk of dat alles samen. In haar vrije tijd tekent en schildert zij.

evelienslim.nl evelienslim.wordpress.nl

The Yellow Drumstudio - Kanaal30 - Utrecht

The Yellow Drumstudio

Drumstudio

In The Yellow Drumstudio worden door Charlotte creatieve en moderne drumlessen gegeven. Ze vindt het belangrijk dat haar leerlingen niet alleen goed leren drummen, maar ook een eigen smaak en stijl ontwikkelen. Lespakketten worden afgesloten met een toffe drumvideo!

theyellowdrumstudio.com

Thomas Harmens

Studio Harmens

Fotografie & videoproducties

Studio Harmens is een creatief productiebedrijf van diverse soorten video- en fotografieproducties. Van product- tot interieurfotografie en van productvideo's tot complete bedrijfsfilms.

studioharmens.nl

Brandt

Kaarsenmaker

Giselle maakt met de hand de heerlijkste natuurlijke geurkaarsen. De subtiele, zachte geurencombinaties mengt ze zelf en zijn bijvoorbeeld geïnspireerd door haar fietsreizen door Europa.

brandtkaarsen.nl

Studio Macnas - Kanaal30 - tassenontwerper - Utrecht

Studio Macnas

Tassenontwerper

Belinda van Studio Macnas maakt lokale, stadse, speelse tassen met als streven zonder footprint door gebruik van biologisch afbreekbare materialen. Je kunt zowel voor bestaande Macnas ontwerpen kiezen als speciaal voor jou een ontwerp laten maken.

studiomacnas.com

Moniek van Studio Lanterfant

Studio Lanterfant

Product design

Moniek is product designer en maakt opvallende & kleurrijke sieraden, prints, shirt, tassen en andere accessoires die zoveel mogelijk gemaakt zijn van duurzame en hergebruikte materialen.

studiolanterfant.com

Sewniq

Sewniq

Dope handmade stuff

Duik in de wereld van Sewniq, waar Manon, dankzij haar magische naaimachines, met passie tijdloze alledaagse items maakt, waaronder stijlvolle scrunchies, schattige zakjes en praktische tassen die allemaal zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

sewniq.com

Sedate Bookings

Sedate Bookings

Boekingskantoor

Gijs en Jair vormen samen Sedate Bookings. Een boekingskantoor dat voor door heel Europe tournees organiseert. Voornamelijk Amerikaanse en Canadese bandjes sturen ze op tour.

sedate-bookings.com