5033
post-template-default,single,single-post,postid-5033,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zaterdag 17 september – Merwede Nazomer Festival

Heb je 17 september al in je agenda geblokt? Die dag staat je een bruisend Merwede Nazomer Festival te wachten vol kunst, live muziek, theater, sport/gezonde leefstijl, innovatie en duurzaamheid. En natuurlijk met volop lekker eten en drinken verzorgd door de lokale horeca. Hierbij nodigen we je alvast van harte uit. En neem al je vrienden en familie mee!

Merwede Nazomer Festival 2022 op 17 september

Ontwerp Marjolijn van Haarlem

Groot feest in de wijk!

Samen met alle creatieve ondernemers in Merwede gaan de vijf broedplaatsen De Vechtclub XL, De Stadstuin, De Createur, Karma Kebab en Kanaal30 in Merwede zorgen voor een onvergetelijke dag. Ook Galerie Serinya, Skatepark Utrecht en Boulderhal Sterk zijn van de partij. In het kader van Utrecht 900 en vooral ook omdat we trots zijn op onze locaties en er graag een feestje van maken. Achter de schermen zijn ze samen met andere lokale partijen al druk bezig met de voorbereidingen.

Nazomerfestivan Merwede op zaterdag 17 september 2022 - aankondiging

Foto´s Wunderlust Fotografie

Nazomerfestival bij Kanaal30 en andere broedplaatsen in Merwede Utrecht

Het Merwede Nazomer Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht, Utrecht900, VSB fonds, Elise Mathilde en Merwede.

Terugblik Merwede Midzomer Festival

Precorona hebben we er met z’n allen al eerder zo’n mooi feestje van gemaakt. Voor wie er toen niet bij was, en ter herinnering aan die er wel bij waren, hieronder een impressie van de vorige editie (aftermovie gemaakt door Ramon Masius, Rocket Stories en Van Bart.).

Midzomer Festival Merwede aftermovie