4991
post-template-default,single,single-post,postid-4991,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zaterdag 17 september om 13.00 uur – Het Prinsensprookje (6+)

Het Prinsensprookje is een muzikale voorstelling van Dear T voor kinderen van 6 jaar en ouder over de liefde die voor iedereen anders is. Dit sprookje speelt zich (2 keer) af tijdens het Nazomerfestival Merwede en is gratis te bezoeken.

Het Prinsensprookje van Dear T. tijdens Merwede Nazomerfestival bij Kanaal30

Over de voorstelling

Dit is het sprookje* van Harrie. Harrie is een prins en moet, zoals een behoorlijke prins dat doet, trouwen. Met Rosa welteverstaan. Maar Rosa ruikt niet lekker en bovendien houdt zij alleen van hoepelen. Dat kan anders, denkt Harrie. Dus start hij samen met zijn beste vriend Gijs een zoektocht naar De Liefde. Onderweg komt hij allemaal verschillende wezens tegen. De eekhoorn vertelt hem dat Harrie De Liefde allang gevonden heeft, maar daar begrijpt hij niks van. De heks geeft hem een liefdesdrankje, maar vervolgens kan Harrie zijn liefdesdroom niet herinneren. En ten slotte wordt Gijs ook nog eens gevangen genomen. Als Harrie weer bij Gijs komt om hem te bevrijden valt alles op zijn plek. De Liefde blijkt al die tijd veel dichterbij te zijn geweest dan Harrie ooit had kunnen dromen.

*Inclusief zwaardgevecht en kus.

Wanneer en waar

Zaterdag 17 september, om 13.00 uur en om 16.00 uur
Kanaalweg 30, Utrecht

Entree is gratis!

Deze voorstelling van Klanken aan het Kanaal speelt tijdens het Nazomerfestival Merwede en is gratis te bezoeken. Na het spel mag je zelf bepalen of en wat je wil betalen. Reserveer wel even een plekje door een ticket te bestellen.

Reserveer je plekje

het prinsensprookje bij Nazomerfestival Merwede en Klanken aan het Kanaal