3585
post-template-default,single,single-post,postid-3585,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 10 oktober – Jeugdtheater a/h Kanaal – De kleine prins (8+)

Poëtisch muziektheater over opgroeien, rare grote mensen en liefde, naar het beroemde boek van Antoine de Saint-Exupéry. Gepaard met Nederlandstalige liedjes verhaalt deze voorstelling op zeer veelzijdige wijze over de verrukkelijk betoverende wereld van de kleine prins. Over grote mensen en hun hebbelijkheden. Over vriendschap. Over liefde. Zodat je later nooit jouw innerlijke kind zult verliezen.

Over de voorstelling

De kleine prins woont samen met zijn roos op een planeet die nauwelijks groter is dan hijzelf. Op een dag besluit hij, met pijn in zijn hart, zijn geliefde roos te verlaten. Zo ontdekt hij allerlei andere planeten, bewoond door de meest rare grote mensen die hij ooit gezien heeft. Dan landt hij op aarde. Midden in de woestijn ontmoet hij een neergestorte vliegenier. Op aarde ziet hij in dat hij terug moet keren naar zijn roos. Hij leert dat het meest essentiële in de wereld, de liefde, onzichtbaar is voor het oog.

Bovenste Knoopje Open

Deze eigenzinnige bewerking van één van ‘s werelds meest geliefde verhalen stelt op poëtische en muzikale wijze het prachtige boek van Antoine de Saint-Exupéry voorop. Maar de heren van Bovenste Knoopje Open voegen er, met hun achtergrond in cabaret, een geheel nieuwe laag aan toe.

Wanneer

Zondag 10 oktober 2021 – aanvang 15.30 uur.

Café Keet is open tussen 11 en 18 uur. Voor de ouders is er een heerlijke kop koffie en een tijdschrift, voor de kinderen liggen er boekjes en knutselspullen, op het terras staan stepjes en ligt stoepkrijt. Na de voorstelling is er een leuke knutselactiviteit.

Waar

Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Kaarten

Voorstelling €7,50

Reserveer je plekje

Meer over Jeugdtheater a/h Kanaal