3585
post-template-default,single,single-post,postid-3585,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 25 oktober – Jeugdtheater a/h Kanaal – Dierendorpje (3+)

Het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee komt tot leven! Een vertelster, een muzikant en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden voor de allerkleinsten. Deze leuke voorstelling van Jeugdtheater aan het Kanaal wordt verzorgd door Productiehuis Valentijn en is gemaakt voor kinderen van drie jaar en ouder.

Jeugdtheater aan het Kanaal Dierendorpje Productiehuis Valentijn

Toet toet… Daar is de bus. Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje! Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant…Past die er wel in? “Miaaauw… je billen zijn te dik, haha!” Hé! Wie roept dat? Ben jij dat rode kat? Ga nou niet weg! Waarom deed je dat? Toet, toet! Oh de bus vertrekt!

Ben jij ook zo benieuwd wat de dieren allemaal gaan beleven? Kom, dan gaan we er naartoe! We gaan het dorpje binnen, dus sla het boek maar open. Nu kan de pret beginnen.

Wanneer

Zondag 25 oktober 2020

Café Keet is open vanaf 10 uur. Voor de ouders een heerlijke kop koffie en een krant, voor de kinderen liggen er boekjes en knutselspullen, op het terras staan stepjes en ligt stoepkrijt. Om 11 uur begint de voorstelling. Na de voorstelling is een knutselactiviteit die te maken heeft met de voorstelling.

Waar

Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Kaarten

Voorstelling €7,50

Reserveer je plekje

Meer over Jeugdtheater a/h Kanaal