4842
post-template-default,single,single-post,postid-4842,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 26 juni- Jeugdtheater a/h Kanaal – Niet kijken, maar doen! (4-12jr)

Zondag 26 juni sluiten we een mooi seizoen met voorstellingen af en vieren we het begin van de zomer. Dit doen we met een workshopdag. Je kunt je inschrijven voor het knutselen of theater en muziek maken.

Kinder workshopdag theater en muziek maken en knutselen bij jeugdtheater aan het kanaal

Knutselen 2.0 (6+)

Na een voorstelling is er altijd een laagdrempelige knutselactiviteit. Dit is altijd een groot succes en daarom is er nu tijdens de doedag: Knutselen 2.0. Onder leiding van een echte kunstenaar maak je een echt kunstwerk.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

De vloer op bij het Kanaal (4+)

Bij voorstellingen van Jeugdtheater aan het Kanaal staat er soms iemand uit het publiek op het podium die mee mag doen. Voor de podiumbeesten die dit leuk vinden is er tijdens de niet kijken maar doen dag: de vloer op bij het kanaal.

Sta je graag zelf op het podium? Leer theater en muziek maken van professionals. Er zijn twee workshoprondes, om 11.00 en om 12.45, een workshop muziek en een workshop theater. Na afloop is er een optreden voor de ouders. Tussen 12.00 en 12.45 is er lekkere limonade en een perfecte pannenkoek voor ieder kind.

Wanneer en waar

  • Zondag 26 juni 2022 om 11.00 uur
  • Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

 

Prijs

Kaartjes zijn online en aan de deur verkrijgbaar voor €10,00.

Tickets Knutselen

Tickets De vloer op