4499
post-template-default,single,single-post,postid-4499,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Zondag 30 januari – Jeugdtheater a/h Kanaal – Straks komt er niemand op mijn feestje (8+)

Jasper laat je alle hoeken van je hoofd zien, en bij het tweede nummer kun je gewoon al meezingen. Hij is tot de tanden gewapend met piano, gitaar, tomeloze energie, twintig jaar podiumervaring en een hoofd vol belangrijke liedjes.

Belangrijk? Zekersteweten, want of een liedje nou grappig, verdrietig, meezingbaar of geschikt voor een dansje is, er is altijd een dubbele bodem.

Natuurlijk is je grote zus mega-irritant. Maar als je wordt gepest, komt ze wél voor je op. En als het hele huis vol staat met verjaardagsbezoek maar je vindt toch dat niemand op je feestje is gekomen, wie mis je dan?

Jeugdtheater aan het Kanaal Utrecht voorstelling van Jasper Smit - Straks komt er niemand op mijn feestje

Foto Marcel Kollen

Grote kleinkunst voor jonge mensen. Straks komt er niemand op mijn feestje is een voorstelling van liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Wanneer en waar

Zondag 30 januari 2021 om 15.30 uur

Kanaal30, Kanaalweg 30, Utrecht

Prijs

Een kaartje is online en aan de deur verkrijgbaar voor €7,50.

Wij willen graag dat iedere bezoeker ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermaker heeft deze voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Jeugdtheater aan het Kanaal houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Meer info en kaartjes

Jeugdtheater Utrecht - Jasper Smit - Jeugdtheater a/h Kanaal - Kanaal30