2025
post-template-default,single,single-post,postid-2025,single-format-standard,cookies-not-set,stockholm-core-1.0.3,select-theme-ver-5.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Zondag 8 september – Jeugdtheater a/h Kanaal – De Drakentemmer

De eerste editie van Jeugdtheater a/h Kanaal en de allerlaatste kans om de voorstelling De Drakentemmer van Valentijn Productiehuis voor poppentheater te zien! Om 11:00 uur start de voorstelling, vooraf is er een heerlijk ontbijtje bij Marcus. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Theater ah Kanaal Utrecht De Drakentemmer ValentijnKanaal30 Utrecht

Op het eiland ‘Krijt’ kennen de mensen alleen zwart en wit. Ooit is alle kleur uit hun leven verdwenen. Dat was het werk van de vuurdraak, maar niemand kent het waarom.
Totdat een klein, dapper en nieuwsgierig jongetje opstaat en op zoek gaat naar het antwoord op deze geheimzinnige vraag. Slaagt hij erin het geheim van de draak op te lossen?

Twee acteurs vertellen het verhaal met woorden, liedjes en tekeningen. Met bordkrijt wordt deze voorstelling verbeeld….en soms ook weer uitgeveegd. De drakentemmer is een getekend verhaal en gaat over jezelf durven zijn en vriendschap.

De makers lieten zich inspireren door de tekeningen van Mies van Hout.

Meer info en kaarten