Livestream-in-cafe-keet-Utrecht

Nieuws

Livestreamen – Je publiek online thuis bereiken

Voor wie zijn publiek online thuis wil bereiken bieden we (live)stream-mogelijkheden op maat aan. Denk aan een podcast, presentatie, quiz, webinar of videomeeting op groot scherm.

Livestream-in-cafe-keet-Utrecht

Van webinar tot podcast

Kanaal30 heeft alle faciliteiten in huis om jouw publiek vanuit onze locatie, thuis te bereiken. Onze eventzalen en podium zetten we in als inspirerende livestream-set. Wil je een webinar presenteren aan een groep van 300 personen? Of ben je juist op zoek naar een besloten meeting met veel interactiemogelijkheden? Of het gaat om een podcast, quiz, webinar, videomeeting op groot scherm of (meer)cameraregistratie met montage: er kan veel! Het collectief van creatieve (video)makers binnen Kanaal30 hebben al uiteenlopende livestream events vanuit de broedplaats verzorgd.

Jij verzorgt de inhoud, wij de techniek

Bij interesse gaat ons videoteam samen met jou aan de slag om alles zoveel mogelijk in te richten naar jouw wensen. Nadat jullie de inhoudelijke opzet hebben besproken, knoopt het videoteam alles visueel en technisch aan elkaar, zodat je je daar niet meer druk om hoeft te maken. Jij hebt zelf alle controle over de inhoud, maar geen gedoe met internet, kabels en cameratechniek.

De meerwaarde van Kanaal30

Kanaal30 is meer dan alleen een vergader- en evenementenlocatie. We zijn een inspirerende plek waar ondernemers, bedrijfsleven en publiek elkaar ontmoeten. Meerwaarde van Kanaal30 is onder meer dat de ondernemers binnen Kanaal30 je event meer inhoud en sfeer kunnen geven. Van goochelaarsact tot trendsessie, van teambuildingsworkshop tot filmverslag, we hebben veel bijzonders in huis! Houd je een event bij Kanaal30, dan draag je in sociaal opzicht ook bij aan de ontwikkeling en het voortbestaan van jong talent en creatieve zzp’ers.

Meer weten?

Wil je meer weten over livestreaming bij Kanaal30? Vraag naar de (maatwerk)mogelijkheden! Neem contact op via welkom@kanaal30.com of bel +31 (0) 6 25 45 01 95 (ma-vr 8.30-17.30u)

ONTVANG MEER INFORMATIE >>

 

 

 

Deel Deze Post

Meer Nieuws

Niks missen?

Abonneer je op de nieuwsbrief of volg ons op social media voor de laatste ontwikkelingen en agenda-updates.